Shaquille O'Neal se začne rvát v červnu
Novinka Shaquille O'Neal se začne rvát v červnu

Shaquille O'Neal se začne rvát v červnu

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Pokračování povedené arkádové bojovky Shaq Fu: A Legend Reborn rozkopne dveře v červnu ve verzích pro počítače i konzole.

Reklama

Pokračování 16bitové arkádové bojovky Shaq Fu rozkopne dveře před letními prázdninami. Studio Saber Interactive je připraveno hru Shaq Fu: A Legend Reborn vydat 5. června letošního roku ve verzích pro PC, Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Prodávat se bude za přijatelných 20 dolarů/euro.

Vývoj hry Shaq Fu: A Legend Reborn podpořili sami hráči. Na Indiegogo se již v roce 2014 vybralo více než 450 tisíc amerických dolarů. Projekt se ale potýkal s řadou problémů a byl několikrát odložen. Jak se ale zdá, tentokrát vydání již nic nestojí v cestě.

V bojovce Shaq Fu: A Legend Reborn se vžijete do legendárního basketbalisty Shaquillea O’Neala, který bojuje proti hordám nepřátel v pekle i Hollywoodu. Čekají na vás desítky nepřátel, jedinečných legend a bizardních bossů, na nichž si postupně vyzkoušíte nové pohyby. Prostředí má být zničitelné a inspirace pramení z her Street Fighter, Streets of Rage a Devil May Cry. Část zaměstnanců týmu v minulosti pracovala na Street Fighter, Halo, Killzone nebo Alan Wake.

Pokud jste si do 10. června 2017 koupili NBA Playgrounds ve verzi pro Switch, tak budete mít Shaq Fu: A Legend Reborn pro Switch zdarma. Jde o kompenzaci za problémy u NBA Playgrounds.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama