Bojovníci ze Street Fighteru V navštíví Monster Hunter: World
Monster Hunter: World Novinka Bojovníci ze Street Fighteru V navštíví Monster Hunter: World

Bojovníci ze Street Fighteru V navštíví Monster Hunter: World

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Budete moci proměnit svou postavu do podoby Ryu nebo Sakury.

Reklama

Před časem oznámila společnost Capcom informaci ohledně možnosti získat do bojovky Street Fighter V oblečení, inspirované hrou Monster Hunter: World. Spolupráce mezi těmito dvěma tituly ale vůbec neskončila, protože tentokrát budete moci získat do Monster Hunter: World kompletní sadu brnění, která vám změní vaše lovce na postavy Ryu nebo Sakura, známé právě z bojovky Street Fighter V.

Capcom dále uveřejnil i způsob, jakým budete moci sady brnění získat. První možnost získat Ryuův set dostanou hráči na konzoli PlayStation 4. Půjde o časovou exkluzivitu pro ty, kteří mají na konzoli uložené pozice ze Street Fighteru V (včetně edice Street Fighter V: Arcade Edition). Lovci díky tomu dostanou možnost splnit speciální quest nazvaný Down the Dark, Muddy Path. Po jeho úspěšném dokončení získáte jako zvláštní odměnu Street Fighter V Tickets. Poté stačí s materiálem zajít do kovárny a získat celou sadu Ryuova brnění.

Lovci s PlayStationem 4, kteří nevlastní Street Fightera V (a také majitelé konzole Xbox One), ale nemusí být zklamaní, protože se tento Event Quest později vrátí a budou jej moci splnit úplně všichni. A krátce poté (na PlayStationu 4 a Xboxu One) přibydou dva nové questy. Po jejich dokončení získáte další Street Fighter V Tickets a pomocí nich získáte sady brnění ve stylu Ryua nebo Sakury.

Musíme ale prozradit, že tyto sady brnění mohou být použity pouze kompletní a nejdou kombinovat s jiným typem brnění. Použít jej ale můžou jak mužští, tak ženští lovci, protože se sadou brnění dojde i ke změně hlasů, a to tak, aby odpovídaly Ryuovi nebo Sakuře.

Tím ale spojení titulu Monster Hunter: World se Street Fighterm V nekončí. Dále můžete získat ikonická gesta Hadouken a Shoryuken a sadu Chat Stamp. Ty budou k dispozici ke koupi prostřednictvím PlayStation Store a Xbox Marketplace. Ceny budou následovné:

• Guild Card: Bonus Stage (zdarma) • Achievements: Rival, Destined, Living Legend and Bandana Girl (zdarma) • Pose: Shoryuken & Hadoken (zdarma) • Gesture: Street Fighter V Hadoken (3,99 dolarů) • Gesture: Street Fighter V Shoryuken (3 ,99 dolarů) • Stamp Set: Street Fighter V Set (1 ,99 dolarů)

Monster Hunter: World je nyní k dispozici ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One a koncem roku bude dostupný i pro PC. Pod videem a galerií startovní trailer.

Startovní trailer

Zdroj: Capcom

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama