Na PC a PS4 je na dva týdny zdarma Street Fighter 5: Arcade Edition
Novinka Na PC a PS4 je na dva týdny zdarma Street Fighter 5: Arcade Edition

Na PC a PS4 je na dva týdny zdarma Street Fighter 5: Arcade Edition

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

V době příchodu Mortal Kombat 11 připomíná Capcom svou bojovku.

Reklama

Pokud se dokážete odtrhnout od krvavého Mortal Kombat 11 (recenze již brzy), tak si můžete na počítačích (přes Steam) a konzolích PlayStation 4 do 5. května bezplatně zahrát nejnovější díl ikonické bojové série od Capcomu - Street Fighter 5: Arcade Edition. Po 5. květnu hra zmizí z vašeho účtu, ale pokud si zakoupíte plnou verzi, můžete pokračovat v hraní tam, kde jste skončili. Na PS4 je pro online hraní vyžadováno PlayStation Plus.

Bezplatná verze Street Fighter 5: Arcade Edition zahrnuje všechny módy a všech šestnáct hrdinů. V režimech Ranked, Casual, Battle Lounge, Training a Challenges máte navíc k dispozici čtyři postavy z dodatečného obsahu, konkrétně Akume, Blanke, Juri a Menat.

Street Fighter V: Arcade Edition vyšla 16. ledna 2018 na PC a PlayStation 4. U nás v recenzi si vysloužila 8/10 za nové speciální pohyby, lepší tréninkový režim, týmové souboje a pravidelně aktualizované výzvy. Do verdiktu redaktor Zingu napsal: „Street Fighter V: Arcade Edition je především určen všem, kteří si pátý díl zatím nekoupili. Dostanou kvalitní mlátičku se všemi postavami, které dosud vyšly, s vyváženějším soubojovým systémem a celou řadou módů, které pohltí váš čas v bojích na ulici. Vlastníci základního dílu však nemusí truchlit, jejich verze se zdarma updatuje na aktuální, ovšem bez postav.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama