Bombing Quest je fantasy Bomberman
Super Bomberman R Novinka Bombing Quest je fantasy Bomberman

Bombing Quest je fantasy Bomberman

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC

Známý bombový pajduláček nyní pronikl do trpasličího fantasy RPG.

Reklama

Bomberman je jeden z největších a nestárnoucích klasiků japonské videoherní historie hned vedle mírně staršího kolegy Pac-Mana. První hra s bombičkovým panáčkem vyšla na konzoli Nintendo Entertainment System (NES) v roce 1985 a poslední díl (z celkových mnoha desítek vydání) Super Bomberman R se objevil naposledy přede dvěma roky.

 

Bombing Quest je fantasy Bomberman

 

Bombermanem a jeho výbušnými bludišti se inspirovala tvůrčí dvojice Team Puh z bulharské Sofie, která na jeho základech postavila svoji novou příběhovou logickou fantasy hru s RPG prvky jménem Bombing Quest. Oproti multiplayerovému bombermanovi je Bombing Quest hra výhradně pro jednoho hráče, jež byla nyní vydána na Steamu za 11,24 EUR (cca 280,-) v rámci předběžného přístupu.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=WEy5yKsAQZI&feature=emb_logo[/embed]

 

Malého panáčka tentokrát střídá trpaslík, jenž má na sobě speciální oblek, který dokáže produkovat různé bomby. Trpaslík je poslední strážce posvátné archy, na níž si dělají zálusk různé nekalé živly, kterým se malý hrdina musí se svými výbušnými zbraněmi postavit. Vaším jediným kamarádem je malý podpůrný robůtek, jenž vás doprovází na cestě skrze polootevřenými světy několika různých stylů se známými soubojovými bludišti, v nichž odpalujete své bombičky.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama