Tipy na merch pro 10. týden
Halo Infinite Novinka Tipy na merch pro 10. týden

Tipy na merch pro 10. týden

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy pkgsrc Desková hra

Alchymie podle Zaklínače, bláznivé deskovky a nějaké počtení.

Reklama

Článek byl sepsán ve spolupráci s herním obchodem Xzone.

Co si budeme povídat. Merch ke hrám zcela neochvějně a neoddělitelně patří, kdy s velkou pravděpodobností každý z nás má doma nějaký doprovodný předmět ke své oblíbené značce, ať už se jedná o figurku, tričko, skleničku či i třeba otvírák. A právě proto jsme si pro vás ve spolupráci s obchodem Xzone připravili pravidelný týdeník, v němž vám nabídneme hned několik tipů na to, čím si svou sbírku můžete rozšířit.


Hrnky Zaklínač s recepty

Tento týden naši cestu započneme u Zaklínače, respektive u půvabných keramických hrnků. Ty by totiž mohly potěšit všechny fanoušky tohoto univerza (především asi třetího herního dílu), kdy pojmou celkově zhruba 400 ml tekutin, přičemž jsou ozdobeny recepty na speciální lektvary. V prvním případě tak zjistíte, jak vytvořit Eskelův Prvotřídní úplněk, zatímco druhý vás seznámí s tvorbou Lambertova Prvotřídního hromu. To vše doplněné o stylové dřevěné víko, aby vám lektvar jen tak nevyčpěl.

Hrnky vás vyjdou na 449 Kč.

Máte-li o zboží zájem, naleznete ho zde.


Plyšák Bomberman

Menší herní fanoušky, případně nadšence do plyšáků, by ale mohl oslovit plyšový Bomberman. Tuto postavu pravděpodobně nemusíme ani příliš představovat, jelikož je tu s námi už od dob herních automatů, kdy se postupně propsal i na PC a konzole, přičemž se vždy jednalo o příjemnou zábavu ve více lidech. Proto se takový plyšák v herním doupěti rozhodně neztratí, a to i díky své velikosti, která dosahuje na 39 centimetrů. Příjemné navíc je, že je zhotoven ze 100% recyklovaného polyesteru, díky čemuž jeho výroba byla menší zátěží pro planetu Zemi.

Tipy na merch pro 10. týden

Plyšák stojí 749 Kč.

Koupi lze provést na tomto odkazu.


Knihy The Art of Halo: Infinite a Star Wars: The Mandalorian (Season Two)

Chybět ale nesmí ani něco pro vášnivé čtenáře a nadšence do různých obrazových materiálů. V nabídce totiž můžete nalézt i dvě zajímavé knihy. Ta první se jmenuje The Art of Halo: Infinite, kdy jak název napovídá, tak nabídne pohled do zákulisí vývoje prozatím posledního dílu této dlouholeté a populární herní série, přičemž zde prozkoumáte různé ilustrace, koncepty i screenshoty, a to vše na poli 192 stran.

Tipy na merch pro 10. týden

Nicméně druhý kousek zase potěší spíše fanoušky Star Wars, respektive seriálu The Mandalorian. Jedná se totiž o knihu The Art of Star Wars: The Mandalorian (Season Two), která čtenáře provede tím, jak se tvořila druhá série, kdy opět nebudou chybět různé zajímavé informace i koncepty. Navíc zde naleznete i interview s tvůrci, mezi nimiž nechybí ani samotný Jon Favreau a Dave Filoni. To vše na 256 stranách.

První zmíněný artbook vás vyjde na 999 Kč, zatímco druhý na 899 Kč.

První naleznete zde, druhý zase tady.

Oba jsou v angličtině.


Deskovka Hra na kočku a namiř

Pokud si čas od času zahrajete nějakou deskovku, tak jste možná mohli přijít do styku s bláznivou záležitostí Výbušná koťátka, která se může těšit poměrně velké popularitě. A právě autoři této hry přichází s další taškařicí s názvem Hra na kočku a namiř. Jedná se o jistou variaci na pinball, kdy se snažíte přestřílet svého soupeře, a to za pomoci speciálních magnetických tlapkových cvrnkátek. Doba jedné seance by se měla pohybovat kolem 20 minut, kdy titul je určen pro všechny věkové kategorie od 7 let výše, avšak se dá předpokládat, že si jej užijí hlavně mladší hráči.

Titul stojí 799 Kč.

Odkaz na hru tady. Dorazit by měla 15. března.


Karetní hra Labilní jednorožci

A u bláznivých deskovek ještě chvíli zůstaneme, jelikož do nabídky byla zařazena i karetní záležitost Labilní jednorožci. V tomto titulu pro 2 – 8 hráčů se budete snažit do své stáje získat určitý počet jednorožců, k čemuž vám dopomohou karty s různými efekty. Pravidla jsou opravdu velice jednoduchá, takže se je naučí okamžitě téměř každý, kdy navíc hra nabízí povedené humorné ilustrace. No a kdybyste si svůj zážitek chtěli rozšířit, můžete si pořídit i různé expanze (včetně chystané novinky Duhová apokalypsa), které vždy dodají 54 nových karet.

Základní hra vás vyjde na 649 Kč, zatímco jednotlivá rozšíření na 499 Kč.

Vše je možné najít na této stránce.


Předobjednávka: LEGO Horizon Forbidden West - Tallneck

No a na závěr tady máme tip, o jehož existenci nejspíše už víte. Jedná se totiž o oficiální LEGO set pro hru Horizon Forbidden West (recenzi naleznete tady). Jeho dominantou je 34 centimetrový Tallneck, který je doplněn minifigurkou hlavní hrdinky a podstavcem, dotvářejícím celkovou atmosféru za pomoci Watchera. V setu naleznete celkově 1 222 dílků a je dobré zmínit, že je mířen na odrostlejší publikum, kdy využívá pokročilé stavitelské techniky.

Cena je 2 099 Kč.

Set naleznete zde, kdy jeho vydání je mířeno na začátek května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama