Bonusy za předobjednávku digitálních kopií One Piece: Burning Blood
Novinka Bonusy za předobjednávku digitálních kopií One Piece: Burning Blood

Bonusy za předobjednávku digitálních kopií One Piece: Burning Blood

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Plus se dnes můžete kouknout na opravdu obrovskou galerii nových obrázků!

Reklama

Pokud jste od přírody One Piece pozitivní a máte raději digitální kopie her než krabičky, má pro vás Bandai Namco velmi dobrou zprávu. Společnost totiž oznámila bonusy k předobjednávkám bojovky One Piece: Burning Blood, o jejíž vývoj se postaral Spike Chunsoft.

Předobjednat si půjde digitální kopii Standard a Deluxe edice. Deluxe edice bude obsahovat hru, dále stahovatelný balíček Wanted a exkluzivní Platinum Luffy kostým. U přeobjednání PlayStation 4 verze bude ke hře přidáno i jedno exkluzivní téma.

Bez ohledu na to, kterou verzi si zajistíte dopředu, získáte úplně stejné bonusy jako u krabicové verze. Tedy trojici hratelných postav Luffy Gear 4, Afro Luffy, a Kung Fu Luffy.

A co je vlastně obsahem onoho balíčku Wanted? Jde o následující položky:

Šest alternativních verzí hratelných postav, nové speciální pohyby a oblečení: Ace a Shanks v elegantních černých oblecích, Sabo oblečený jako Lucy, Zoro se šátkem na hlavě a roztrhaném oblečení a Doflamingo a Trafalgar Law z jejich duelu v Dressrose

Osm nových kostýmy pro Nami, Robin, Hancock, Peronu a Koalu ve svých sexy plavkách, plus Bělovousova mladá verze, nový kostým pro Lawa a Bon Claye, který vypadá jako Nami

Čtyři verze přizpůsobitelného HUDu v barvách Doflaminga, Saba, Aceho a Trafalgar Lawa

One Piece: Burning Blood vyšel v Japonsku pro PlayStation 4 a PS Vitu 21. dubna. V Evropě se této bojovky dočkáme pro PlayStation 4, Xbox One a PS Vitu 3. června, přičemž na stejný měsíc je slíbená i PC verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama