Brány bety Star Wars: Battlefrontu 2 se dnes otevírají všem zájemcům
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Brány bety Star Wars: Battlefrontu 2 se dnes otevírají všem zájemcům

Brány bety Star Wars: Battlefrontu 2 se dnes otevírají všem zájemcům

Martin Cvrček

Martin Cvrček

26

Beta je k dispozici na všech třech platformách a můžete ji hrát do 9. října.

Reklama

Ve středu začala multiplayerová beta Star Wars: Battlefrontu 2 pro ty, kteří si hru předobjednali. Nebo pro ty, kteří získali přístupový kód jiným způsobem. Dnes se však brány bety otevírají všem zájemcům, a to na všech platformách.

Jednoduše tedy zamiřte na Origin nebo do obchodu PlayStationu a Xboxu, odkud si můžete otevřenou betu stáhnout pro PC, PS4 a Xbox One. Hrát můžete až do 9. října, přičemž za účast v betatestu získáte krabici, díky níž ve finální hře obdržíte určitý počet kreditů, vzácnou kartu pro třídu Trooper a exkluzivní emote pro Dartha Maula.

Připomínám, že v betě si můžete vyzkoušet především bitvu o město Theed na planetě Naboo, která spadá do módu Galactic Assault až pro 40 hráčů. K dispozici je také vesmírná bitva o loděnice nad planetou Fondor, reprezentující režim Starfighter Assault pro 24 hráčů, a ochutnávka menšího módu Strike pro 16 hráčů. Zkusit lze i offline režim Arcade, jenž nabízí různé výzvy.

Více o obsahu bety Star Wars: Battlefrontu 2 se dozvíte z našich včerejších dojmů. Níže ještě porovnání jednotlivých verzí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama