Březnový update Star Wars: Battlefrontu přidává novou mapu a survival misi
Star Wars: Battlefront Novinka Březnový update Star Wars: Battlefrontu přidává novou mapu a survival misi

Březnový update Star Wars: Battlefrontu přidává novou mapu a survival misi

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Nový update je spíše bezplatným DLC, které neprovádí žádné změny v původní hře a pouze přidává nový obsah. <strong>Aktualizováno o nový trailer</strong>

Reklama

Update: EA a DICE k večeru vydali nový trailer, jenž shrnuje veškerý bezplatný obsah, který byl do Battlefrontu přidán po vydání, a který navíc láká na novinku jménem Hutt Contracts. Jak se zdá, tvůrci přeci jen plánují další podporu, i když je otázka, v čem tato novinka vlastně spočívá.

Dle traileru budou mít hráči možnost odemykat nové vybavení v čele s novými zbraněmi (nebo možná jen novými skiny již existujících zbraní). Je ale otázka, jestli půjde o bezplatnou záležitost nebo jestli přeci jen nejde o pokus nacpat do hry systém miktrotransakcí, nehledě na to, že jsme se před vydáním dočkali slibů, že k ničemu takovému nedojde. Na detaily si bohužel musíme počkat.

Původní zpráva (15:45): Dnes se všechny tři verze nového Battlefrontu dočkaly březnového updatu, jehož náplní je pouze nový bezplatný obsah. Aktualizace tedy neprovádí žádné změny v původní hře, minimálně nejde žádné zdokumentované změny. Na Originu jsem ji dokonce ani nemusel stahovat, všechno důležité bylo očividně obsažené už v únorovém updatu a dnes se obsah pouze odemknul.

Novinkou je další survival mise Rebel Depot on Tatooine, která je, jak už napovídá její název, zasazená do prostředí multiplayerové mapy Rebel Depot. V téhle misi proti vám stojí pouze pěchota, takže se nemusíte potýkat s TIE ani AT-ST.

Multiplayer byl zase obohacen o zcela novou mapu Survivors of Endor, určenou pro módy Walker Assault, Supremacy a Turning Point. Pro tuhle mapu jsou charakteristické spálené části lesa a jeskyně plně pavouků. Díky mnoha vyvýšeným bodům je tahle mapa navíc dost zaměřená na vertikální boj.

Na rozdíl od únorové mapy Twilight on Hoth si ale nedovolím vynášet nějaké soudy o vyváženosti mapy. I tentokrát jsem v době psaní této novinky měl za sebou dva zápasy za Impérium i Povstalce, ale pokaždé jsem měl smůlu na nepříliš snaživé spolubojovníky. Minimálně po stránce vizuálu a atmosféry je ale i tahle mapa dost povedená.

Tím prozatím končí bezplatná podpora Battlefrontu. Je možné, že časem dojde k přidání dalšího obsahu, ale v tuto chvíli žádné další plány na něco takového oznámené nejsou. Boudocnost hry se tedy nese ve znamení čtyř placených DLC. První z nich, Outer Rim, vyjde ještě v průběhu přezna. Následovat bude Bespin, Death Star a dosud neoznámený přídavek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama