Bridge Constructor Portal v novém videu
Bridge Constructor Portal Novinka Bridge Constructor Portal v novém videu

Bridge Constructor Portal v novém videu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Devítiminutové video ukazuje stavbu prvních mostů ve světě Portalu.

Reklama

Nedávno byl oznámen projekt Bridge Constructor Portal, díky němuž budete moci brzy stavět mosty ve speciálních testovacích laboratořích v zařízení Aperture Laboratories, které můžete znát ze série Portal. Hra se dočkala poměrně vlažného a rozporuplného přijetí, ale jestli patříte mezi ty, které něco takového láká, může vám přijít vhod nové video, jež zveřejnil server IGN.

Video má 9 minut a uvidíte v něm úvodní pasáže hry a stavbu prvních mostů pro zaměstnance a testovací subjekty. Nechybí ani portály nebo GLaDOS a její častý komentář. Všimnout si můžete také dodržení vizuálního stylu a prvků, které jsou v sérii Portal k vidění hlavně od dob materiálů propagujících dodatečný obsah Portalu 2.

Mnohým sice může Bridge Constructor Portal připadat jako zbytečná hra a výsměch fanouškům, ale přinejmenším je tenhle počin věrný předloze. O tom, jak na tom titul bude po stránce hratelnosti a zábavnosti, se budeme moci přesvědčit již zítra, 20. prosince, kdy Bridge Constructor Portal vychází na Steamu. V plánu je také verze pro PS4, Xbox One, Switch, iOS a Android, zatím ale není jasné, jestli vyjdou ve stejný den.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama