Brutální souboje v Mirage: Arcane Warfare
Mirage: Arcane Warfare Novinka Brutální souboje v Mirage: Arcane Warfare

Brutální souboje v Mirage: Arcane Warfare

Michal Burian

Michal Burian

1

Od autorů středověké realistické akce Chivalry: Medieval Warfare.

Reklama

Po půl roce se nám připomíná připravovaná multiplayerová akční bojovka Mirage: Arcane Warfare, kterou chystají autoři Chivalry: Medieval Warfare. V rámci právě probíhajícího PAX East 2017 zveřejnilo studio Torn Banner nového video. To ukazuje přes 11 minut z hraní. Omrknout tak můžete dvě mapy, několik různorodých hrdinů, hrstku zbraní a hlavně souboje. Ty jsou dost brutální, není nouze o krev, silná komba a moment překvapení.

Tvůrci se dušují, že budete moci protivníky trhat na kusy pomocí destruktivních kouzel a bojem na blízko. Celkem bude ve hře přítomno šest různých tříd hrdinů, včetně mohutných bestií, mocných mágů nebo kradmých zabijáků.

Magie bude v Mirage: Arcane Warfare často využívaná, zaměření titulu odpovídá i samotný vizuál. Přece jen, kdyby tomu bylo jinak, tak by to byla spíše konkurence pro středověkou a realistickou akci Chivalry: Medieval Warfare, což ani vývojáři nechtějí.

Mirage: Arcane Warfare vyjde na PC. Počínaje 27. březnem budou mít do uzavřené bety přístup hráči, kteří si hru předobjednali. Na Steamu bohužel cena ještě není.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama