Brzy si budete moci vyzkoušet dodatečné mapy Battlefieldu 1, pokud nevlastníte Premium Pass
Battlefield 1 Novinka Brzy si budete moci vyzkoušet dodatečné mapy Battlefieldu 1, pokud nevlastníte Premium Pass

Brzy si budete moci vyzkoušet dodatečné mapy Battlefieldu 1, pokud nevlastníte Premium Pass

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

EA a DICE rozjíždí iniciativu Premium Trials, díky níž si můžete po omezenou dobu zkusit mapy z placených balíčků. <strong>+ koncepty z DLC Turning Tides.</strong>

Reklama

Většina větších společností si už uvědomila, že zpoplatnění dodatečných map multiplayerových titulů je spíše ke škodě a výrazně štěpí komunitu. Proto obvykle přechází na šetrnější systémy, díky nimž je dodatečný obsah zdarma, zpravidla za cenu přítomnosti kosmetických mikrotransakcí. Mezi firmami, které se stále drží zajetých pořádků, je EA, naštěstí jen kvůli Battlefieldu 1. I tamní hlavouni ale zjevně uvědomují, že i v případě Battlefieldu je potřeba změna. Na stažení Premium Passu, který je jen jinak pojmenovaným Season Passem, je už pozdě, a tak přichází s jinými způsoby, jak si mohou hráči zkusit dodatečný obsah zdarma.

V minulosti došlo na uvedení funkce Premium Friends, díky níž lze hrát dodatečný obsah v případě, že jste v partě s někým, kdo vlastní Premium Pass nebo jednotlivé DLC. V pátek byl pro změnu představen systém Premium Trials. Jedná se o sérii speciálních, časově omezených akcí, díky nimž můžete v případě, že nevlastníte Premium Pass, hrát zdarma dodatečný obsah. Stačí se jednoduše připojit do hry. Něco podobného v EA zkoušeli již za časů Star Wars: Battlefrontu z roku 2015.

První Premium Trials akce začne spolu s vydáním noční mapy Prise de Tahure. Kromě ní si budete moci zkusit i další noční mapu, Nivelle Nights, stejně jako čtyři mapy z DLC They Shall Not Pass.

Před Gamescomem v druhé polovině srpna se Premium Trials vrátí a opět bude k dispozici v průběhu září, takže by měli všichni hráči dostat možnost zahrát si zdarma mapy ze všech dosud vydaných dodatečných balíčků. Zatím však není jasné, jak dlouho jednotlivé Premium Trials akce potrvají. Víme jen tolik, že zmíněnou funkci Premium Friends lze využívat až do začátku Gamescomu.

V září se Battlefield 1 dočká DLC In the Name of the Tsar, které zahrne šest map, nové zbraně, vozidla a další obsah. Už v srpnu bude přitom k dispozici zasněžená mapa Lupkow Pass. V prosinci bude následovat DLC Turning Tides, jehož tvůrci slibují nové zbraně a mapy, které podporují nejen námořní, ale i pozemní a vzdušný boj.

Za zmínku stojí také fakt, že základní Battlefield 1 se brzy stane součástí nabídky her programů EA Access a Origin Access. Více se dozvíte v naší nedávné novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama