Brzy si budete moci zdarma zahrát multiplayer Killzone 3
Killzone 3 Novinka Brzy si budete moci zdarma zahrát multiplayer Killzone 3

Brzy si budete moci zdarma zahrát multiplayer Killzone 3

Michal Burian

Michal Burian

13

<strong>AKTUALIZACE - nové informace. </strong>Zdarma si budete moci zahrát všechny mapy, avšak s omezením v podobě levelů.

Reklama

Aktualizace: Multiplayerová verze Killzone 3, která bude zcela zdarma, nabídne hráčům multiplayerové módy Guerrilla Warfare, Warzone a Operations, všechny mapy původní hry i DLC přídavků.

Hráči si budou moci užívat všechny mapy i módy do té doby, než dosáhnou levelu Seržant. Pokud budete chtít dosáhnout vyšší hodnosti a získat nějakou ze čtyř exkluzivních trofejí, budete si muset dokoupit plnou verzi za cca 285 Kč.

Odemčením se vám dostane také několika milých bonusů včetně 24 hodinového double-XP víkendu, třech odemykatelných bodů, možnosti vytvářet klany a privátní hry a nakonec i přístupu do módu Botzone.

Původní zpráva

Sony příští týden na PlayStation Network uvolní zdarma multiplayerovou část střílečky Killzone 3. Ta obsáhne všechny mapy, avšak je tu jeden háček – omezen bude level. Prozatím není jasné, na jakou úroveň se budou moci hráči v bezplatné verzi multiplayeru dostat. To zahrnuje pochopitelně i dostupné zbraně.

Na americkém PSN se multiplayeru dočkají v úterý 28. února, na evropském PSN pravděpodobně o den později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama