Bude mít nový Hitman otevřený svět?
Novinka Bude mít nový Hitman otevřený svět?

Bude mít nový Hitman otevřený svět?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

5

S novým dílem zabijáckého Hitmana přichází i nová otázka. Vrátí se otevřený systém úrovní, který jsme milovali u předchůdců?

Reklama

Před pár dny bylo natěšeným zahraničním redaktorům představeno další demo plné kradmého plížení, vraždění jeptišek a sledování čůrajících stráží. Nespočet otázek, týkajících se otevřenosti světa a sand-boxu vývojáři zatím opatrně obcházejí. To však neznamená, že se občas neobjeví nějaká narážka.

„Jak jsme říkali již dříve, stále je moc brzo mluvit o něčem konkrétním, ukazujeme hru po malých částech,“ řekl Christian Elverdam ze studia IO Interactive. „Jak můžete vidět na konci dema, Hitman se vydává do malého městečka s názvem Hope, které vám samozřejmě také někdy ukážeme.“

Městečko každopádně vypadalo velmi zajímavě. Kloubilo starou architekturu s moderními mrakodrapy a v centru vyčníval z okolního prostředí i tajemný kostel. Že bychom se přecejen dočkali cestování a větší svobody, která definovala sérii?

„To, co jsme zatím ukázali, byla špička ledovce. Můžete se těšit na mnohem větší nadílku v nadcházející době,“ dodal Elverdam.

Studio tedy stále oficiálně nehodlá potvrzovat, jaký systém bude v Hitman: Absolution využit ve větší míře. Nám to ale připadá jako návrat do starých kolejí, což jen a jen vítáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama