Bulánci Novinka Noví Bulánci nabízejí ukázku z hraní

Noví Bulánci nabízejí ukázku z hraní

Ondřej Partl

Ondřej Partl

30
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Také si můžete poslechnout bulánčí poezii, předčítanou Tomášem Hanákem.

Reklama

Návrat kultovní herní značky Bulánci v minulém roce v podstatě "zbořil" crowdfundingovou platformu Startovač, na níž se mu povedlo nakonec vybrat 7 308 770 Kč.

Vývojáři ze studia SleepTeam se tak plně věnují vývoji, kdy včera přinesli nové video, nabízející záběry z hraní alfa verze hry (v náhledu).

To ale není jedinou novinkou, která se kolem hry odehrála. Autoři totiž také vydali kratší článek, kde zodpovídají ty nejfrekventovanější otázky, jaké na ně fanoušci (případně novináři) mají.

Zmíněnou stránku naleznete na tomto odkazu, kdy z ní můžete třeba zjistit, že předběžný přístup nabídne multiplayer až pro 8 hráčů, zatímco kampaň zatím bude absentovat. Co se následně týče karetní hry "Bulánci - speciální jednotky", tak by měla dorazit během několika následujících týdnů.

Nicméně pro ukrácení dlouhých chvil při čekání na vydání hry se můžete pustit do poslechu herní poezie s Tomášem Hanákem, kdy níže naleznete první dvě básně, a to "Kdo se směje naposled" a "Zemský ráj to napohled".

Noví Bulánci by měli do předběžného přístupu na PC dorazit někdy v průběhu léta.

Verze pro konzole a mobily dorazí až po vydání plné verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama