Bungie potvrzuje odklad Destiny 2: The Final Shape
Destiny 2 Novinka Bungie potvrzuje odklad Destiny 2: The Final Shape

Bungie potvrzuje odklad Destiny 2: The Final Shape

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Dorazí v červnu.

Reklama

Bungie potvrdilo spekulovaný odklad rozšíření The Final Shape pro Destiny 2. Místo na konci února dorazí až 4. června. Vývojáři podle svých slov potřebují více času, důvodem je zřejmě i nedávné propouštění, které studio postihlo.

„Víme, že už se nemůžete dočkat, až si The Final Shape vyzkoušíte. V tomto ohledu nejsou odklady příjemné. Pokud jde o nás, jsme rádi, že máme čas navíc, který potřebujeme k tomu, abychom mohli realizovat naši vizi The Final Shape,“ píší vývojáři a dodávají, že o další informace včetně gameplaye se podělí v dubnu 2024. Dnes 28. listopadu spouští Bungie v Destiny 2 Season of the Wish, která se protáhne právě do vydání The Final Shape.

Bungie přišlo nedávno znenadání o stovku zaměstnanců. Propouštění provázely kontroverze ohledně jeho formy, načasování i konkrétního zacílení. Nemělo jít ale o výpovědi ve prospěch Sony, nákup týmu ze strany japonské společnosti ho měl naopak zachránit před krachem. Vedle potvrzeného odkladu rozšíření pro Destiny 2 mělo být interně posunuto také vydání chystané reinkarnace Marathonu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama