Bungie za podpory čínského NetEase prozkoumá nové směry a vytvoří nové světy
Novinka Bungie za podpory čínského NetEase prozkoumá nové směry a vytvoří nové světy

Bungie za podpory čínského NetEase prozkoumá nové směry a vytvoří nové světy

Michal Burian

Michal Burian

3

Ex-tvůrci Halo, kteří stvořili sci-fi epos Destiny, mají nového partnera pro budoucí projekty.

Reklama

Americké studio Bungie, kde vznikl sci-fi epos Destiny a Destiny 2, začalo spolupracovat s čínským technologickým gigantem NetEase. Od spolupráce si ex-tvůrci série Halo slibují, že budou moci prozkoumat nové směry a vytvořit nové světy.

„Jsme nadšeni, že oznamujeme nové partnerství se společností NetEase, která nám pomůže prozkoumat nové směry. Díky svému know-how nám pomohou vytvořit nové světy a vyzvat hráče, nové i stávající, aby se k nám připojili. Pomohou nám podporovat oddělené týmy uvnitř Bungie, abychom vdechli život našim nejnovějším ambicím,“ dočteme se v tiskové zprávě. Ta ujišťuje, že nový partner nebude mít vliv na Destiny, na něm Bungie stále spolupracuje s Activisonem a má v plánu tak činit i v následujících několika letech.

Tak uvidíme, co přesně tohle bude znamenat. Já osobně očekávám vznikl nějaké nové hry, která bude obrovská a s největší pravděpodobností se na svět dostane až v příchodem nové generace konzolí. Z prohlášení se nezdá, že by partnerství mělo zasáhnout do Destiny, respektive, že by NetEase podporovali Destiny společně s Activisionem Blizzard.

NetEase mají v Číně na starost Overwatch a World of Warcraft od Blizzardu. Zároveň vydávají jedny z největší PC her na tamním trhu, například Fantasy Westward Journey II a New Westward Journey Online II.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama