Call of Duty Vanguard přináší bližší pohled na dva nové operátory
Novinka Call of Duty Vanguard přináší bližší pohled na dva nové operátory

Call of Duty Vanguard přináší bližší pohled na dva nové operátory

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hra si oproti starším dílům ukousne výrazně méně z vašeho disku.

Reklama

Vývojáři ze studia Sledgehammer Games zveřejnili čtveřici nových ukázek z chystaného Call of Duty Vanguard. Každá z nich se věnuje jednomu ze speciálních operátorů.

Dvě postavy v podobě sovětské odstřelovačky Poliny a velitele jednotky Task Force One Arthura Kingsleyho vývojáři odhalili již v minulosti. Oba tyto charaktery se objeví v multiplayeru i singleplayerové kampani.

Zbylé dva trailery prezentují dvojici nových operátorů, za které si zahrajete pouze v multiplayeru. První z nich se jmenuje Daniel Take Yatsu. Jde o Američana japonského původu, jehož rodina skončila v americkém internačním táboře.

Poslední představenou postavou je Padmavati Balan, jež má kořeny v Indii a specializuje se na boj v džungli. Její účinná brokovnice se bude nepochybně hodit zejména při boji na krátkou vzdálenost.

Kromě představení operátorů autoři skrze Twitter oznámili, že si Call of Duty Vanguard díky použití nové technologie streamování textur ukousne výrazně méně místa z vašeho disku.

Na PC a nových konzolích by velikost hry v porovnání se staršími díly měla klesnout o 30 až 50 %. Zároveň bylo potvrzeno, že se hráči na PS5 dočkají podpory různých funkcí ovladače DualSense.

Call of Duty: Vanguard vychází 5. listopadu na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Hru si můžete předobjednat v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama