Call of Duty: Warzone míří do Pacifiku
Call of Duty: Warzone Novinka Call of Duty: Warzone míří do Pacifiku

Call of Duty: Warzone míří do Pacifiku

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Známe datum vydání nové mapy.

Reklama

Již za necelý týden dorazí očekávané nové Call of Duty s podtitulem Vanguard. Jeho vydání bude ale zásadní rovněž pro battle royale akci Call of Duty: Warzone, která dostane nový obsah v čele s úplně novou mapu. Ta nese název Caldera a vezme nás na ostrov v Tichomoří v průběhu druhé světové války.

Po vzoru Call of Duty: Vanguard se proto můžete těšit na tematické nové zbraně a techniku. V případě Warzone se mezi nejzásadnější novinky zařadí letadla a protiletadlové systémy, které budete moci ovládat.

Díky nově oznámenému datu vydání již víme, že se do Pacifiku v rámci Call of Duty: Warzone vydáme 2. prosince. Majitelům Call of Duty: Vanguard se nová mapa odemkne již 1. prosince.

Listopad se proto bude nést ve znamení loučení se starou mapou Verdansk. Vývojáři připravili různé časově omezené události a herní režimy. Například 18. listopadu vyjde režim Operation: Flashback, který 24. listopadu doplní event Secrets of the Pacific.

Poslední listopadový den následně odstartuje finální event, který přinese destrukci mapy Verdansk. Podrobnosti ohledně nového obsahu pro Call of Duty: Warzone Paficic a Call of Duty: Vanguard naleznete na oficiálních stránkách. Těšíte se?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama