Novinka Capcom oznámil Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy

Capcom oznámil Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy

Jan Urbančík

Jan Urbančík

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Příběhy mladého právníka míří na moderní zařízení.

Reklama

Přestože stále nepřišlo oznámení nového dílu, Capcom nenechává adventurní sérii ze světa právníků u ledu. Ace Attorney v roce 2019 obdrželo remaster první trilogie, před dvěma lety přišla kolekce spin-offů z viktoriánské Anglie a na dnešní showcase jsme se dočkali oznámení remasteru druhé trilogie (která se odehrává 7 let po konci té první), čímž už budou na moderních platformách k dispozici všechny hry ze série, alespoň tedy kromě spin-offů Investigations. Je vidět, že si Capcom připravuje půdu pro sedmý díl, který téměř jistě vzniká.

Kolekce nese název Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy, obsahuje, jak už název napovídá, tři hry: Apollo Justice: Ace Attorney z roku 2007, jež původně vyšla na Nintendo DS, Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies z roku 2013, první hra z této série pro Nintendo 3DS, a na stejnou platformu vyšel v roce 2016 dosud poslední hlavní díl Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of Justice.

Všechny tři tituly budou k dispozici s lepší grafikou a s lokalizací do 7 jazyků v podobě titulků i dabingu hlášek, konkrétně je to angličtina, japonština, němčina, francouzština, korejština a tradiční i zjednodušená čínština.

Trilogie dorazí na začátku příštího roku pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama