Část multiplayeru v Metal Gear Solid 5 pouze za peníze?
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Novinka Část multiplayeru v Metal Gear Solid 5 pouze za peníze?

Část multiplayeru v Metal Gear Solid 5 pouze za peníze?

Michal Burian

Michal Burian

38

Abyste si odemkli Forward Operating mód, budete potřebovat MB Coins. <strong>Nakonec to není pravda!</strong>

Reklama

Aktualizace: Zástupce Konami se pro Gamespot konečně vyjádřil. Ve svém oficiálním prohlášení řekl, že Forward Operating Base mód bude plně hratelný v plné verze, přičemž mikrotransakce budou fungovat jako urychlovač pro hráče, kteří nebudou chtít čekat na zdroje pro vylepšování základny.

Původní zpráva

Za týden vychází očekávaný Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Z recenzí to vypadá, že půjde o titul, který si bude chtít zahrát každý nadšenec stealth a akčních her v otevřeném světě. Vrásky na čele vám ale mohou způsobit nové informace. Ty tvrdí, že kompetitivní multiplayer bude uzamčen. Abyste ho odemkli, budete muset do hry investovat další peníze. Bez MB Coins totiž dle všeho nepůjde Forward Operating Base mód odemknout.

Konami se zatím odmítla k mikroplatbám vyjádřit. Zahraničním médiím vzkázala, že více informací nám o modelu mikrotransakcí pro F.O.B. řekne příští týden, tedy v době vydání The Phantom Pain.

Připomeňme, že Forward Operating Base je mód, který vám umožní si postavit vlastní základnu a napadat sídla ostatních hráčů. Abyste si ale režim mohli užít, budete muset nejprve postavit základnu na moři. To bude stát nemalé množství zdrojů. Pokud Konami navíc bude vyžadovat MB Coins, tak společnost může očekávat velkou nevoli ze strany hráčů i novinářů.

Vedle něho bude ještě jeden multiplayerový mód, Metal Gear Online. Pro konzolové verze vyjde 6. října, na PC se objeví na začátku roku 2016. Každopádně dle dřívějších informací bude možné MB Coins získal i hraním hry. Tak uvidíme, jak to nakonec bude.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain vychází 1. září. Recenzi pro vás budeme mít později, zatím hru nemáme k dispozici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama