CD-Action zrecenzoval Zaklínače 2, známe detaily
Novinka CD-Action zrecenzoval Zaklínače 2, známe detaily

CD-Action zrecenzoval Zaklínače 2, známe detaily

Michal Burian

Michal Burian

11

Magazín CD-Action na internetu zveřejnil krátký výtah své osmistránkové recenze Zaklínače 2. Ten si od polského redaktora odnáší 9+ bodů z 10, avšak dočkal se i několika výtek.

Reklama

Nejprve se ovšem podíváme na části hry, které se recenzentovi zamlouvali. Jde především o bohatý větvený příběh s hlavními a vedlejšími questy, které vás čas od času zavedou na stejné místo, které se ovšem v některých ohledech liší.

Dále jde o nezapomenutelné milostné scénky a celkové zpracování hry, včetně dynamického systému denní doby a změny počasí (postavy se při chůzi nezasekávají, jdou plynule), audiovizuální stránka, vývoj postavy a samozřejmě epický příběh, jenž redaktor přirovnal k bravurnímu druhému Mass Effectu.

Pokud se ptáte na délku celé hry, tak jestli budeme počítat všechny tři akty, poměrně dlouhý prolog a epilog, tak se dostaneme na úctyhodných 24 hodin, což je skvělé, nemyslíte?

Recenzent si stěžoval na bitvy s bossy. Ty jsou podle něj místy moc snadné a působí divným dojmem. Neoslnila ho ani stealth část Zaklínače 2 a samotné ukončení putování hlavního hrdiny v druhém díle.

My už jen dodáme, že naší recenzi vám přineseme již začátkem příštího týdne. Nezapomeňte nás tedy sledovat, máte se nač těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama