CD Projekt odpovídá na dotazy ohledně Cyberpunku
Cyberpunk 2077 Novinka CD Projekt odpovídá na dotazy ohledně Cyberpunku

CD Projekt odpovídá na dotazy ohledně Cyberpunku

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Přesně jak bylo <a href="../../novinky/12885/ptejte-se-cd-projektu-na-cokoliv-ohledne-cyberpunku" target="_blank">slíbeno</a>, CD Projekt RED odpověděl na pět vybraných otázek, jež se týkají jejich chystaného RPG Cyberpunk.

Reklama

Na dotazy, jež byly vybrány z komentářů na oficiálním webu Zaklínače 2, odpovídal Marcin Momot, komunitní manažer celého studia. Z poměrně rozsáhlých odpovědí se nejprve můžeme dočíst, že inspirací pro svět a stylizaci Cyberpunku není jen Blade Runner a práce Williama Gibsona, ale třeba i manga, anime, a dokonce i ShellShock a původní Deus Ex.

Pokud jde o to, jak moc ovlivní volba herní třídy celý příběh a hratelnost, každá classa nabídne specifické a odlišné schopnosti, které se na herních statistikách odrážejí v mnoha směrech. Stejně tak každou třídu čeká i množství rozhodnutí, které příběh Cyberpunku dost ovlivní. V tomto případě nejspíš půjde o něco podobného jako rozhodování v obou dílech Zaklínače.

Zároveň se můžeme těšit i na rozsáhlé možnosti úpravy naší postavy. Změna statistik, volba veškerého vybavení a implantátů, všechno bude možné. A nejen to. V odpovědi na další otázku se zase můžeme dočíst, že se bude Cyperpunk odehrávat po celém světě, tvůrci se však chtějí nejvíc zaměřit na nejvíc charakteristické místo zvané Night City. Herní svět má být každopádně dost otevřený a hlavně plný života.

Bohužel, zatím se nedá říct, kdy se dočkáme nějakých pořádných obrazových materiálů nebo ještě lépe nějakých videí. Lidé, kteří jsou za tyto věci zodpovědní, prý nechtějí o ukazování hry z nějakého záhadného důvodu nic slyšet, takže bychom osobně nečekali žádné brzké odhalení.

Dosavadní informace jsou však rozhodně zajímavé. Často jde sice o to, co už jsme v minulosti slyšeli, ale i tak zní vše nadmíru slibně. Snad se brzy dočkáme dalších odpovědí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama