CD Projekt RED by mohl pracovat na hře pro Nintendo Switch
Novinka CD Projekt RED by mohl pracovat na hře pro Nintendo Switch

CD Projekt RED by mohl pracovat na hře pro Nintendo Switch

Jan Kalný

Jan Kalný

11
Platformy Nintendo Switch Switch

O nový titul se ale pravděpodobně jednat nebude, spíše jenom port.

Reklama

Na Nintendo Switch se pomalu ale jistě dostává více a více her, i těch velkých, ale co takhle, kdyby se na Switch podívalo i něco ze světa Zaklínače? Jak to tak vypadá, dost možná se to stane.

Už v minulosti se objevily náznaky, že by se na tuhle konzoli mohl objevit gigant v podobě třetího Zaklínače. Francouzský obchod WTT ho totiž uvedl v nabídce a netrvalo dlouho, aby si toho lidé všimli. Kredibilitu tomu hlavně přidává fakt, že tento obchod nabízel pro Switch i Assassin's Creed 3, což se nakonec ukázalo jako skutečnost.

Nyní ale došlo k dalšímu vývoji a vypadá to, že by se nějaký projekt od CDPR opravdu mohl na konzoli od Nintenda objevit. Youtuber Doctre81 totiž našel zmínky právě o Nintendu Switch přímo na stránkách GOG.com (obchod pod vlastnictvím CD Projektu RED). Mezi pozicemi, které nabízí, je i hlavní softwarový inženýr, jenž má vést tým lidí, kteří se mj. mají snažit spojit všechny hráče dohromady. Bez ohledu na platformu, ať už jde o GOG, Steam, Xbox, PlayStation nebo Nintendo Switch. Znamenalo by to tedy, že CD Projekt RED má s touto konzolí nějaké plány.

Od doby, kdy na tuto skutečnost Youtuber ve svém videu poukázal, se zdá, že část o platformách zmizela. Doctre81 je nicméně ve sféře leaků ohledně Nintenda Switch vcelku známý, takže by se snad dalo věřit, že to tam skutečně kdysi bylo.

Otázkou už tak jenom zůstává, čeho se vlastně dočkáme. Možností je už zmíněný Zaklínač 3, případně karetní Gwent. Nebo možná obojí. Asi nám nezbývá nic jiného, než se nechat překvapit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama