CD Projekt RED chce Cyberpunk 2077 ukázat ve správný čas
Cyberpunk 2077 Novinka CD Projekt RED chce Cyberpunk 2077 ukázat ve správný čas

CD Projekt RED chce Cyberpunk 2077 ukázat ve správný čas

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

K plnohodnotnému odhalení má dojít až v momentě, kdy budou vývojáři moci ukázat opravdu smysluplnou část hry.

Reklama

Spoluzakladatel studia CD Projekt RED Marcin Iwinski se v rozhovoru pro IGN krátce vyjádřil k Cyberpunku 2077, přesněji řečeno k jeho plnohodnotnému odhalení, na které mnoho hráčů netrpělivě čeká. Nedávno jsme se dozvěděli, že si ještě počkáme, nyní jsme ale o trochu moudřejší.

Iwinski prohlásil, že starší CGI teaser vydali především z toho důvodu, aby viděli, jak na hru budou hráči reagovat. Interně byli vývojáři z projektu nadšení, ale neměli jistotu, jestli je to pro hráče to pravé. Odezva ale byla skvělá a teď na hře v CD Projektu tvrdě pracují.

Pokud jde o plnohodnotné odhalení hry, což znamená především gameplay ukázku, Iwinski přirovnává plán studia k Bethesdě a jejich odhalení Falloutu 4, které se podle jeho slov povedlo.

„Odhalení Falloutu 4 se nám líbí. Přišli na pódium a řekli 'Je to tady, je to skutečné a vyjde to v tento den'. My uděláme něco podobného. S odhalením hry počkáme, dokud z ní nebudeme moci ukázat opravdu smysluplný kus.”

Podle Iwinského je také Cyberpunk 2077 skvělou příležitostí pro udržení kreativity a k odpočinku od Zaklínače, kterému se studio věnuje už mnoho let. A i když se jádro týmu stále věnuje Zaklínači 3, konkrétně vývoji datadisků, čím dál víc vývojářů utíká k Cyberpunku.

Ukázky Cyberpunku 2077 se tedy dočkáme až v momentě, kdy budou mít co ukázat. Osobně vítám, že nechtějí blbnout s nějakými krátkými teasery a nic neříkajícími materiály a chtějí v momentě odhalení ukázat něco pořádného.

Snad se tím také vyhnou omylům marketingové kampaně Zaklínače 3, kdy ukazovali velmi dobře vypadající, ale drobné části hry, které ve chvíli, kdy se vše dalo dohromady, přestaly fungovat. Pak muselo dojít k zákrokům vedoucím k downgradu. Tentokrát máme díky plánům CD Projektu velkou naději, že podoba hry, kterou uvidíme při odhalení, zůstane do vydání bez výrazných změn.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama