CD Projekt RED chce údajně vydat Cyberpunk 2077 na konci příštího roku
Cyberpunk 2077 Novinka CD Projekt RED chce údajně vydat Cyberpunk 2077 na konci příštího roku

CD Projekt RED chce údajně vydat Cyberpunk 2077 na konci příštího roku

Martin Cvrček

Martin Cvrček

32

O vydání do konce roku 2016 mluví zdroj, který má být blízký polským vývojářům. Zatím jde ale samozřejmě jen o spekulaci. <strong>+ nový wallpaper Zaklínače 3.</strong>

Reklama

V tuto chvíli všichni předpokládají, že se dlouho očekávaného Cyberpunku 2077 od tvůrců Zaklínače dočkáme až v roce 2017. Vývojáři o hře zatím nechtějí příliš mluvit a kromě toho jsme se nedávno dočkali tvrzení, že CD Projekt RED chce letošní a příští rok věnovat Zaklínači. Teď se ale objevilo tvrzení, že k vydání Cyberpunku 2077 má dojít na konci roku 2016.

Alespoň to tvrdí zdroj, který je údajně blízký CD Projektu a německému Gamereactoru, který s informací přišel. Zatím tedy rozhodně nejde o nic potvrzeného.

Momentálně to nicméně vypadá, že se pravdu jen tak nedozvíme. A to i proto, že se tvůrci kdysi vyjádřili v tom smyslu, že o hře začnou mluvit až ve chvíli, kdy budou mít opravdu co ukázat, což může ještě pár měsíců trvat. Nemluvě o tom, že po zkušenostech s odklady a kauzou kolem downgradu Zaklínače 3 by se CD Projektu nejspíš nevyplatilo, kdyby i tentokrát stříleli od boku nereálné datum vydání.

Zatím tedy radši počítejte s tím rokem 2017, ale faktem zůstává, že konec roku 2016 by tvůrci teoreticky mohli stihnout. Ze hry jsme sice zatím nic neviděli, ale podle všeho se na ní pracuje už od roku 2012 a datum vydání druhého datadisku Zaklínače 3 s podtitulem O víně a krvi je naplánované na první polovinu příštího roku.

Je tedy možné, že po vydání datadisku dojde k plnohodnotnému odhalení hry a zhruba o půl roku později by hra vyšla, což by se shodovalo s odhalením a vydáním Falloutu 4, kterým se prý vývojáři tak trochu inspirovali. Ale to bychom už příliš spekulovali.

Generální ředitel CD Projektu Adam Kiciński navíc v nedávném rozhovoru pro polský server tvn24BiS s znovu potvrdil, že věří, že by Cyberpunk 2077 mohl být ještě kvalitnější než Zaklínač 3 a že by se mu mohlo lépe dařit i v rámci prodejnosti. V průběhu posledního půlroku prý práce na projektu dost pokročily, což by možná nahrávalo i tomu dřívějšímu vydání navzdory současným předpokladům.

Aby toho opětovného ujišťování o dávno známých věcech nebylo málo, Kiciński znovu prohlásil, že ještě zcela nechtějí opustit univerzum Zaklínače. Dokonce prohlásil, že by to vůči fanouškům nebylo fér (thx Marigold).

Aby toho nebylo málo, CD Projekt RED dnes vydal nový wallpaper Zaklínače 3, který si vyžádala komunita. Verzi pro vámi požadované rozlišení najdete pod následujícími odkazy - 2560x1600, 1920x1080, 1600x1200 a 1920x1200.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama