CD Projekt RED je vydírán kvůli uniklým souborům z vývoje Cyberpunku 2077
Cyberpunk 2077 Novinka CD Projekt RED je vydírán kvůli uniklým souborům z vývoje Cyberpunku 2077

CD Projekt RED je vydírán kvůli uniklým souborům z vývoje Cyberpunku 2077

Martin Cvrček

Martin Cvrček

24

Jestli CD Projekt RED nevyhoví požadavkům, budou soubory zveřejněny. A studio vyhovovat nehodlá.

Reklama

Společnost CD Projekt RED obdržela vyjádření, v němž stojí, že se jeden či více jedinců dostali k několika interním souborům, které patří studiu. Jsou mezi nimi i dokumenty spojené s raným designem chystaného Cyberpunku 2077. O situaci informovalo samo studio prostřednictvím sociálních sítí.

Jedinci žádají výkupné, a když se CD Projekt RED nepodřídí, soubory budou zveřejněny. Studio přirozeně nehodlá požadavku vyhovět, což bude mít nejspíš za následek, že internetem začnou kolovat různé informace a podklady z vývoje Cyberpunku 2077. A že dojde na soudní tahanice.

CD Projekt RED zdůrazňuje, že citlivé soubory jsou do značné míry staré a nereprezentují aktuální podobu a vizi projektu, což jednoduše řečeno znamená, že jsou neaktuální. Takže to, co bychom se z nich mohli dozvědět, už dávno neplatí.

Vývojáři dodávají, že jestli se chystáte Cyberpunk 2077 hrát, měli byste se vyhýbat všem informacím o hře, které nepochází přímo od tvůrců. Zprávu uzavírá tvrzení, že o Cyberpunku 2077 uslyšíme přímo od CD Projektu RED, až přijde ten správný čas.

Takové věci se zkrátka občas stávají, ale ne vždy o nich postižená strana mluví takto otevřeně. Pro nás to znamená hlavně jednu věc - být na pozoru před jakýmikoliv neoficiálními informacemi, které se mohou v blízké době objevit na internetu, a moc jim nevěřit a nespoléhat na ně. Nejlepší bude zkrátka počkat na oficiální odhalení hry, ať už na něj dojde kdykoliv.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama