CD Projekt RED odpověděl na otázky ohledně krabicové PC verze Zaklínače 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka CD Projekt RED odpověděl na otázky ohledně krabicové PC verze Zaklínače 3

CD Projekt RED odpověděl na otázky ohledně krabicové PC verze Zaklínače 3

Michal Burian

Michal Burian

31

Během instalace budete muset stáhnout z internetu menší soubor, aby se hra aktivovala. Svou kopii potom budete muset zaregistrovat na GOG, jinak nebudete mít aktualizace a DLC <strong>+ nové screenshoty</strong>.

Reklama

CD Projekt RED si našel čas a na oficiálním fóru Marcin Momot odpověděl na otázky týkající se krabicové PC verze Zaklínače 3. Hráče zajímají věci ohledně protipirátské ochrany, nutnosti připojení k internetu, samotné instalace a bezplatného dodatečného obsahu.

Musím mít přístup k internetu, abych nainstaloval retail PC verzi Zaklínače 3?

Pokud si hru koupíte v den vydání (případně předobjednáte), musíte si u PC verze z našich serverů stáhnout soubor, abyste mohli hrát. Soubor bude stažen automaticky během instalace, nebo si ho můžete stáhnout ručně z internetových stránek před samotnou instalací. Vzhledem k tomu, že nemáme žádnou protipirátskou ochranu, jde o bezpečnostní opatření, které zabrání předčasnému hraní v případě, že některé kopie Zaklínače 3 se začnou prodávat předčasně. Kusy, které se dostanou do obchodů později, už nebudou toto zabezpečení mít.

Předobjednejte si hru na GameExpres.cz a GameExpres.sk.

Budou v maloobchodních PC verzích nějaká sériová čísla?

Hra nevyžaduje žádný sériový kód k instalaci nebo hraní. Nicméně, každá krabicová PC kopie Zaklínače 3 bude obsahovat kód k aktivaci na GOG.com. Tento kód vám zajistí přístup k digitálnímu obsahu hry. Získáte plnou podporu. To znamená budoucí aktualizace, stejně tak všechen další obsah - 16 bezplatných DLC, FLAC a MP3 soundtrack, komiksy, wallpapery, art book, voice over balíček a mnoho dalšího.

PC verzi Zaklínače 3 budete moci hrát (i nainstalovat), i když nebudete mít aktivovanou svou kopii na GOG.com.

Mohu získat aktualizace a DLC jiným způsobem, aniž bych se registroval na GOG.com?

Rozhodli jsme se poskytnout podporu softwaru, DLC a další obsah pouze pro hráče, kteří aktivují svou kopii na GOG.com. To je jediný způsob, jak můžeme rozlišit poctivé hráče, kteří si koupili naší hru, od pirátů, kteří si ji stáhli z internetu nelegálně.

Ještě jsme se navíc dozvěděli, že vyjde day one patch, který ovšem nebude tak důležitý. Jinými slovy budete moci hru hrát, aniž byste si opravný balíček museli stahovat. Pochopitelně CD Projekt RED doporučuje si patch stáhnout.

Lokalizace hry v jednotlivých regionech

Pokud nežijete v České republice nebo na Slovensku a chcete si koupit Zaklínače 3, ale bojíte se, že hra nebude obsahovat české titulky, tak se nemusíte bát. Česká lokalizace s polským dabingem bude na disku zakoupeného v Polsku, Velké Británii, Švédsku, Irsku, Nizozemsku, Francii, Španělsku, Rusku nebo Maďarsku. Výjimkou je Německo, Rakousko, Lucembursko, Švýcarsko, Monako, Belgie, San Marino, Andora, Jižní Afrika a Asie. Platí pro PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Nové in-game obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama