CD Projekt RED oznamuje novou hru [Apríl]
Novinka CD Projekt RED oznamuje novou hru [Apríl]

CD Projekt RED oznamuje novou hru [Apríl]

Martin Cvrček

Martin Cvrček

16

Mimo Zaklínače 2 pracuje polský CD Projekt na dalším titulu, nesoucí název Bard: Ochránci Královen.

Reklama

Aktualizace (2. dubna): CD Projekt RED podle mnohých předvedl nejlepší aprílový žertík v tomto roce.

Původní zpráva

Zdá se vám Geralt z Rivie moc heroický a obyčejný? Máte pocit, že Zaklínač 2 není nic pro vás? V tom případě se můžete začít těšit na hru jménem Bard: Saviors of Queen, v překladu Ochránci Královen.

Jak už název vypovídá, hlavní postavou je jakýsi poeta, zatím však beze jména. Jeho příběh bude přesně v souladu s dnešními trendy a zvyklostmi, takže očekávejme velice krátkou zápletku, přičemž hratelných sekvencí bude jen naprosté minimum a po vydání nás navíc čekají zhruba dvě desítky DLC, čítající třeba růžové banjo (jinak odemykatelné až po dokončení hry) nebo osedlaného jednorožce. K tomu si ještě připočtěte unikátní soubojový systém založený na šermování s loutnou, a máte záruku kvalitní zábavy na dlouhé minuty.

Pokud jde o datum vydání, zatím je stanoveno ultimátní „až to bude, tak to bude“. Bohužel, ačkoliv hru na území České a Slovenské republiky vydává spolehlivá společnost ComDuck, nejspíš se budeme muset rozloučit s českou lokalizací. The Bard tak vyjde jen v anglickém a ruském jazyce, nicméně Karolína Koucká z ComDucku v oficiální tiskové zprávě uvádí, že probíhá jednání s externí maďarskou agenturou o vytvoření dodatečného patche s alespoň částečným překladem.

Tak uvidíme, zatím ale vypadá hra vážně lákavě. Na závěr ještě doporučujeme zhlédnout oficiální trailer a první vývojářský deníček.

Oficiální stránky hry http://www.saviors-of-queens.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama