CD Projekt RED oznamuje práce na novém Zaklínači
Novinka CD Projekt RED oznamuje práce na novém Zaklínači

CD Projekt RED oznamuje práce na novém Zaklínači

Martin Pritula

Martin Pritula

52
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Nový díl započne zcela novou ságu.

Reklama

Polské studio CD Projekt RED před malou chvílí oznámilo práce na nové hře ze světa Zaklínače, přičemž k jeho vývoji využije velmi rozšířený Unreal Engine 5 od Epic Games, který nahraní dosud užívaný REDengine vlastního vývoje. Jelikož byl fanoušky velice oblíbený příběh Geralta z Rivie s vydáním rozšíření Zaklínač 3: Divoký Hon – O víně a krvi ukončen, započne nový díl zcela novou ságu. PC hráče následně jistě potěší, že hra nebude exkluzivní pro Epic Games Store.

Detaily o dostupných platformách ani o předpokládaném času vydání oznámeny nebyly, dá se však předpokládat, že půjde o titul pouze pro PC a současnou generaci konzolí.

Níže naleznete kompletní překlad oznámení:

S potěšením vám oznamujeme, že v současné době probíhá vývoj dalšího dílu ze série Zaklínač, který odstartuje zcela novou ságu.

Je to vzrušující okamžik, protože přecházíme z REDengine na Unreal Engine 5 a začínáme víceleté strategické partnerství se společností Epic Games. To zahrnuje nejen licencování, ale i technický vývoj Unreal Enginu 5 a případně i potenciálních budoucích verzí Unreal Enginu. Budeme úzce spolupracovat s vývojáři společnosti Epic Games, přičemž hlavním cílem je pomoci přizpůsobit engine pro tituly s otevřeným světem.

V tuto chvíli nejsou k dispozici žádné další podrobnosti týkající se hry - například časový rámec vývoje nebo datum vydání.

REDengine, technologie, která pohání hru Cyberpunk 2077, se stále používá pro vývoj nadcházejícího rozšíření.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama