CD Projekt RED znovu popírá, že u Zaklínače 3 došlo na downgrade
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka CD Projekt RED znovu popírá, že u Zaklínače 3 došlo na downgrade

CD Projekt RED znovu popírá, že u Zaklínače 3 došlo na downgrade

Martin Cvrček

Martin Cvrček

79

Za horší dojem z vizuální stránky v posledním traileru prý mohla špatná komprimace videa a brzy můžeme očekávat opravenou verzi.

Reklama

Nešlo si nevšimnout, že v posledním traileru Zaklínače 3 vypadá hra o něco hůře v porovnání s předešlými materiály. Není to koneckonců poprvé, vzpomeňte si na poslední sérii screenshotů. Ale stejně jako v případě obrázků, i tentokrát zástupce CD Projektu popírá, že by došlo na tolik spekulovaný downgrade.

K celé situaci se vyjádřil komunitní manažer CD Projekt RED pro Severní Ameriku: "Původně jsme neplánovali vydat v této době nový trailer. Tým zodpovědný za hru dokončuje hru, blíží se Vánoce a leden a únor budou velmi nabité, takže jsme video neměli naplánované. Pak jsme se dozvěděli, že jsme byli nominováni v kategorii Nejočekávanější hra na VGA (kterou jsme vyhráli, woot!). Takže došlo k rozhodnutí o vytvoření videa, které ukážeme na VGA (ať už vyhrajeme nebo prohrajeme). Video tým odvedl fantastickou práci při tvorbě videa v čase, který měli k dispozici kvůli termínu události. Nicméně video nebylo dobře zkomprimované a na YouTube nevypadalo tak dobře jako ve skutečné hře.

Poté, co jsme viděli obavy fanoušků, že u hry došlo k downgradu (ROZHODNĚ NEDOŠLO), tým video znovu zkomprimoval a nyní se nahrává na YouTube a další kanály. Nové video byste měli vidět brzy. Snad zmírní vaše obavy týkající se nepravdivých spekulací o grafickém downgradu."

Tak to vidíte. Nyní nezbývá než čekat na novou verzi a doufat, že horší dojem opravdu způsobila jen špatná komprese. Jakmile se video objeví na YouTube, přidáme ho do této novinky. Už nyní je však ke stažení zde (velikost 2,94 GB).

Thx Marigold a cajicek

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama