CD Projekt věří, že Cyberpunk 2077 bude v budoucnu skvělou hrou
Cyberpunk 2077 Novinka CD Projekt věří, že Cyberpunk 2077 bude v budoucnu skvělou hrou

CD Projekt věří, že Cyberpunk 2077 bude v budoucnu skvělou hrou

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

39
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Podle polské společnosti se bude hra prodávat dlouhá léta.

Reklama

Přestože se Cyberpunk 2077 nesetkal s vřelým přijetím hráčů, společnost CD Projekt věří v jeho budoucnost. Podle prezidenta společnosti, Adama Kicińskiho, bude Cyberpunk 2077 v budoucnu považovaný za velmi dobrou hru, a to jakmile budou vyřešeny všechny její problémy. Zároveň dodal, že se Cyberpunk bude prodávat dlouhodobě, zejména s tím, jak bude stále výkonnější hardware.

Kiciński to uvedl rozhovoru pro polské ekonomické noviny Rzeczpospolita. "Cyberpunk 2077 je největší, nejambicióznější a rozhodně nejsložitější projekt v naší 27leté historii. Téměř v každém ohledu jsme se snažili posunout o krok dál. Vydání hry z nové série přináší mnoho výzev a rizik, zejména když je koncept tak komplexní. Jsme hrdí na mnoho aspektů hry, ale jak víme, ne všechno šlo podle našich představ. Nicméně povědomí o značce Cyberpunk, které se nám podařilo vybudovat, je obrovské a herní svět, jeho postavy a detaily mají fanoušky po celém světě. Věříme, že z dlouhodobého hlediska bude Cyberpunk 2077 vnímán jako velmi dobrá hra a stejně jako naše ostatní tituly se bude prodávat dlouhá léta," uvedl Kiciński v rozhovoru.

Hlava CD Projektu dál v rozhovoru mluví o současných pracích na nových aktualizacích, ale hlavně o verzi pro next-gen konzole. Ta by měla vyjít v prvním čtvrtletí roku 2022 spolu s velkým patchem verze 1.5. "Rozhodnutí odložit next-gen verzi Cyberpunku bylo obtížné, ale jsme přesvědčeni, že bylo správné, zejména proto, že nám ho jasně doporučil náš vývojový tým. Potřebujeme čas navíc, abychom mohli vyladit vizuální stránku a výkon hry tak, aby byla co nejkvalitnější po celou dobu hraní," sdělil Kiciński.

CD Projekt věří, že Cyberpunk 2077 bude v budoucnu skvělou hrou

Několik aktualizací a první DLC byly do Cyberpunku dodány v srpnu. Koncem října společnost CD Projekt aktualizovala svůj plán, kdy došlo k odložení několika aktualizací a bezplatných DLC na rok 2022. Poslední velká aktualizace hry přišla v polovině září a přinesla řadu oprav v hratelnosti, úkolech a otevřeném světě. Vylepšila také vizuální a uživatelské rozhraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama