Čeká nás revoluce? Battlefield 5 se má odehrávat za první světové války
Battlefield 1 Novinka Čeká nás revoluce? Battlefield 5 se má odehrávat za první světové války

Čeká nás revoluce? Battlefield 5 se má odehrávat za první světové války

Michal Burian

Michal Burian

73

Díky tomu by měl nový Battlefield šanci porazit v prodejích Call of Duty.

Reklama

V posledních letech se střílečky přesunuly z doby minulé do současnosti a směřují více do budoucnosti s různými sci-fi prvky. Tento směr jsme zaznamenali u Battlefieldu i Call of Duty. Vypadá to ale, že by se trend mohl změnit, minimálně v případě Battlefieldu.

Švédské studio DICE s vydavatelskou společností Electronic Arts sice tají veškeré informace o novém přírůstku. To ale nebránilo švýcarskému e-shopu WOG.ch, aby nabídl produkt svým zákazníkům s detaily, které jsme se nikde jinde nedočetli. Na WOG.ch bylo uvedeno, že má jít o multiplayerovou taktickou akci odehrávající se v době první světové války.

Nesmíme zapomenout, že jde o neoficiální informace, ale často se podobné nakonec ukážou jako pravdivé. Krom toho bylo na stránkách ještě napsáno, že Battlefield 5 vyjde pouze na PC, PlayStation 4 a Xbox One, a to prý 26. října 2016.

Pokud se první světová v Battlefieldu 5 stane realitou, tak to bude hodně zajímavé. Dle mého bude spousta hráčů nadšena, komunita Battlefieldu i Call of Duty volá hlasitě po návratu do dob minulých a první světová by mohla být tím, co hráče skutečně zláká na bojiště.

Co myslíte, je možné, aby se Battlefield 5 skutečně odehrával v období 1. světové války? Pokud ano, je to pro vás zajímavé, lákavé období?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama