Čerstvé detaily z Medal of Honor: Warfighter
Medal of Honor Novinka Čerstvé detaily z Medal of Honor: Warfighter

Čerstvé detaily z Medal of Honor: Warfighter

Michal Maliarov

Michal Maliarov

11

EA odhalilo na svých oficiálních stránkách kompletní FAQ k očekávané střílečce z dílen Danger Close.

Reklama

Informace, o které se s námi vývojáři podělili, zahrnují detaily z příběhu, lokací a mnohé další. Takže hezky popořadě.

Medal of Honor: Warfighter se odehrává na mnoha místech po celé zeměkouli, nechybí například Filipíny či Somálsko. Vůbec poprvé se ale série nesoustředí na přesnou historickou událost a spíše se zaměří na globální nebezpečí spojené s výbušninou PETN, o které se toho více dozvíme v nadcházejících měsících. Celý příběh sestává z mnoha malých událostí a akcí, které jsou inspirovány skutečnými vojenskými operacemi a situacemi národní bezpečnosti.

Příběh se kromě globální notky silně opírá o rodinu a emocionální podtext. Jde tu totiž především o životní pouť člena týmu Tier 1, Preachera (kterého jsme měli možnost vidět i v předchozím dílu), který se vrací domů a snaží se vskřísit své manželství. Jde mu o rodinu a o své blízké, když se ale na obzoru objeví hrozba v podobě PETN, musí se přidat ke svým parťákům, aby tento problém odstranili. Kromě Preachera by se měli vrátit také další postavy včetně Mothera, Voodoo aj.

Tvůrcům k dosažení realistického pojetí pomáhalo více jak 10 profesionálních konzultantů ze speciálních jednotek. Ve hře bychom se pak měli setkat s následujícími jednotkami globální komunity Tier 1.

Jednotky z MoH: Warfighter

SEAL (USA) GROM (Polsko) SFOD-D (USA) SAS (Británie) JTF-2 (Kanada) OGA (USA) FSK/HJK (Norsko) S SOG (Švédsko) SASR (Rakousko) ROKN UDT (Jižní Korea) KSK (Německo) SPETSNAZ GRUPPA ALFA (Rusko)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama