Červnové číslo GI připomene nový Killzone
Killzone: Shadow Fall Novinka Červnové číslo GI připomene nový Killzone

Červnové číslo GI připomene nový Killzone

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

30

Od oznámení Shadow Fall na PS4 uběhly už téměř tři měsíce a za tu dobu jsme se o hře nic moc nedozvěděli. Již brzy to naštěstí změní redakce magazínu Game Informer, které se podařilo z vývojářů vytáhnout něco málo detailů.

Reklama

Tak třeba, že jedním z primárních cílů bylo udělat trochu jinou hru, která by s předchůdci sdílela pouze zasazení a žánr. Tomu by měl napomáhat fakt, že se její děj bude odehrávat na domovské planetě Vectanů, kteří dovolili Helghastům usídlit se hned vedle.

Jak už to tak ale bývá, obě kultury jsou až moc rozdílné na to, aby mohli žít v míru a jak napětí narůstá, konfliktu už zdá se nemůže nic zabránit. To je ostatně dobře, protože jinak bychom si jen těžko mohli užít všech nových vychytávek.

Třeba likvidování nepřátel tím, že jim skočíte za krk, případně různých módů vašich zbraní. Rovněž prý bude možné tentýž arzenál využívat na víc věcí. Modelová situace: máte zbraň nablízko, zmáčknete kouzelné tlačítko a vysune se zaměřovač, díky němuž můžete protivníky porcovat hezky z bezpečné vzdálenosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama