Scarlet Deer Inn Novinka Česká adventura Scarlet Deer Inn se dočkala oznámení verze pro Xbox

Česká adventura Scarlet Deer Inn se dočkala oznámení verze pro Xbox

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Kromě PC a Switche se hra podívá také na konzoli od Microsoftu.

Reklama

Dvojčlenný český vývojářským tým s názvem Attu Games, který v minulosti přinesl hru Feudal Alloy, na akci ID@Xbox Showcase odhalil, že připravovaná vyšívaná adventura Scarlet Deer Inn vyjde také na Xbox Series X/S. Aktuální generace konzolí od Microsoftu tak doplní již před časem potvrzenou verze pro PC (Steam) a Nintendo Switch. Všechny tři verze vyjdou v jeden moment. Datum vydání ale prozatím odhaleno nebylo.

Výše v náhledu se můžete podívat na nový trailer, kterým byla verze pro Xbox odhalena. Bližší informace o samotné můžete získat z našich dojmů z hraní, které jsme na přelomu května a června načerpali na brněnské vývojářské konferenci Game Access.

„Scarlet Deer Inn je vyšívaná příběhová plošinovka s emotivním příběhem, zajímavými postavami, temným podzemím plným potvor a světem inspirovaným slovanským folklórem. Jediné, co tě chrání před jistou smrtí, je louč. Všechny snímky postav jsou skutečně vyšívané a hudbu tvoříme sami pomocí tradičních nástrojů,“ uvádí tuzemský vývojářský tým k charakteristice své hry.

Česká adventura Scarlet Deer Inn se dočkala oznámení verze pro Xbox
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama