Crime Boss: Rockay City Novinka Česká akce Crime Boss: Rockay City představuje herní režimy

Česká akce Crime Boss: Rockay City představuje herní režimy

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

18
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Zahrajeme si kampaň s Michaelem Madsenem a Chuckem Norrisem.

Reklama

Vývojáři z českého studia Ingame zveřejnili novou ukázku z připravované akce Crime Boss: Rockay City, která vychází již příští týden. Autoři vůbec poprvé detailněji přibližují jednotlivé herní režimy. V téměř 7 minut dlouhé prezentaci můžete vidět v akci celkem trojici režimů ve složení Crime Time (rychlá hra), Baker's Battle (kampaň) a Urban Legends (kooperativní příběhy).

V kampani budete hrát za Travise Bakera, kterého ztvárnil herec Michael Madsen. Vaším úhlavním nepřítelem přitom nebude nikdo jiný než Chuck Norris v roli sheriffa. Svou roli v příběhu ztvární také další herecké hvězdy jako Danny Trejo (The Dragon), Michael Rooker (Touchdown) nebo Kim Basinger (Casey).

Hollywoodské hvězdy budou hrát důležitou roli i v režimu Urban Legends, ve kterém vás čeká celkem šest krátkých kampaní, z nichž každá nabídne tři mise. Ačkoli bude možné hrát i tento režim pouze v jednom hráči, tak je zřejmé, že by hra svou sílu měla ukázat především v kooperaci s dalšími hráči.

Crime Boss: Rockay City vychází na PC (Epic Games Store) již 28. března. V průběhu června by se hra měla podívat také na konzole.

Česká akce Crime Boss: Rockay City představuje herní režimy
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama