Česká strategie Imperiums: Greek Wars se dočkala betaverze
Novinka Česká strategie Imperiums: Greek Wars se dočkala betaverze

Česká strategie Imperiums: Greek Wars se dočkala betaverze

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Windows PC

Betaverze hry je již spuštěna a potrvá až do 16. dubna.

Reklama

Čeští vývojáři ze studia Kube Games oznámili betaverzi své připravované strategické hry Imperiums: Greek Wars. Betaverze hry je již spuštěna a potrvá až do 16. dubna. Pokud máte zájem se betaverze zúčastnit, musíte se zaregistrovat na oficiálních stránkách hry. Betaverze bude dostupná s českou lokalizací. Finální verze hry by měla vyjít v první polovině letošního roku. Níže si můžete přečíst oficiální vyjádření.

,,Další milník je konečně tu! Dnes spouštíme betaverzi hry pro všechny, kteří si chtějí vyzkoušet Imperiums: Greek Wars a tím nám pomoci vyladit hru pro vydání.

Byla to dlouhá cesta a pracovali jsme velmi tvrdě, abychom vydali hru tak stabilní a vyladěnou, jak je to jen u alpha verze hry možné.

Chtěli bychom pozvat do akce všechny hráče strategických her, kteří by nám chtěli věnovat trošku svého času na testování hry a sdílet jejich názory s námi a dalšími uživateli na našich fórech. Chtěli bychom od vás slyšet upřímnou zpětnou vazbu, která nám pomůže vytvořit takovou hru, jakou jste vždy toužili hrát.

Testování hry bude probíhat v několika vlnách, abychom byli schopni mít celý proces pod kontrolou a abychom umožnili se do testování zapojit co možná nejvíce hráčům."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama