České akční RPG The Last Oricru sází na dialogy, split-screen a znovuhratelnost
Lost Hero Článek České akční RPG The Last Oricru sází na dialogy, split-screen a znovuhratelnost

České akční RPG The Last Oricru sází na dialogy, split-screen a znovuhratelnost

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Zajímavě působí i zasazení do středověku se sci-fi prvky.

Reklama

Na včerejší prezentaci vydavatelství Koch Media a jeho nové obchodní značky Prime Matter se ukázaly hned dvě česká studia, která byla světlým bodem jinak dramaturgicky a koncepčně špatně sestavené konference. Kromě Warhorse se na prezentaci objevili také vývojáři ze studia GoldKnights.

Už ve čtvrtek jsme vás informovali, že tento tým stojí za vývojem akčního hardcore RPG The Last Oricru, jež v minulosti neslo název Lost Hero. Právě The Last Oricru se nově stalo jedním z předních titulů spadajících pod vydavatelství Prime Matter.

V rámci včerejší prezentace o hře v krátkosti pohovořil zakladatel studia Pavel Strnad a výkonný producent Vladimír Geršl. Dozvěděli jsme se například, že naprosto zásadní součástí hry budou dialogy a vaše volby v nich. Vývojáři chtějí dát hráčům naprostou volnost při rozhodování a plnění jednotlivých misí.

Sami se tak rozhodnete, koho zradit, s kým se spolčit a kterou postavu ze světa definitivně sprovodit. Díky těmto vlastnostem by měla být zajištěna vysoká míra znovuhratelnosti. Vývojáři přímo zmínili, že možnosti hry naplno vytěžíte pouze v případě, že si ji zahrajete vícekrát.

The Last Oricru si budete moci užít sami nebo v kooperaci. V případě coopu je ale překvapivě řeč o jeho gaučové lokální variantě, což je u hry tohoto typu unikátní a překvapivá volba. Zajímavě působí i samotná kombinace středověkého zasazení se sci-fi prvky.

Níže v galerii si pro lepší ilustraci můžete prohlédnout dvojici obrázků, na kterých je vidět právě režim rozdělené obrazovky. The Last Oricru vyjde během příštího roku na PC, PS5 a Xbox Series X/S. Kartu hry už nyní naleznete třeba na Steamu. Jak se vám The Last Oricru líbí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama