České středověké RPG Kingdom Come: Deliverance rozšířeno o nový obsah
KC: Deliverance Novinka České středověké RPG Kingdom Come: Deliverance rozšířeno o nový obsah

České středověké RPG Kingdom Come: Deliverance rozšířeno o nový obsah

Michal Burian

Michal Burian

61

Zaujme hlavně systém kriminality, kdy máte na výběr jak se ze šlamastiky dostat.

Reklama

Alfa verze českého středověkého RPG titulu Kingdom Come: Deliverance, které je naplánováno na léto 2016 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One, byla rozšířena o nový obsah. Aktualizace přináší do hry hlavně systém kriminality. Studio Warhorse si pro hráče připravilo důsledky krádeží nebo napadení. Pokud jste spáchali trestný čin a uvidí vás přitom někdo, máte víc možností, jak postupovat. Můžete zvolit vyjednávání, dobrovolně se nechat zavřít do vězení nebo vzdorovat zatčení, což skončí bojem.

Pokud si zvolíte poslední možnost, tak mějte na paměti, že boj bude ještě nebezpečnější a náročnější. Vývojáři připravili vylepšení umělé inteligence. Každý protivník má nově různé dovednosti a jiné vybavení. Díky tomu má být boj ještě realističtější a smrtelnější.

Přidány byly také prvky RPG a přežití. Jinými slovy postavy budou vyžadovat jídlo a spánek, aby zůstaly zdravé a přežily. Spolehnout se ale můžete na svého koně, který unese více zásob.

To stále není všechno, Warhorse se zaměřili i na adaptivní soundtrack. Ten přináší technologie, které mění zvuky a zvukový doprovod podle vaší akce ve hře. Měnit se například bude symfonická hudba v moment, kdy jste pod útokem. Na systém má mít vliv několik druhů situací, včetně průzkumu herního světa, krádeží, nebezpečí atd.

Při zapnutí nové alfa verze si můžete všimnout i lepšího nasvícení a stínů. Vylepšeny byly i animace soubojů a koně, přidány nové animace pro dialogy nebo vylepšeno grafické uživatelské rozhraní.

Aktualizace je posledním updatem před vydáním beta verze Kingdom Come: Deliverance. Pokud nemáte přístup do alfa verze, tak se můžete 1. prosince v 19:00 našeho času podívat na live stream s kreativním ředitelem Danem Vávrou. Stream vám ještě připomeneme v novince, abyste na něj nezapomněli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama