Český Feudal Alloy vyjde v luxusní krabičce
Feudal Alloy Novinka Český Feudal Alloy vyjde v luxusní krabičce

Český Feudal Alloy vyjde v luxusní krabičce

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy Windows PC

V RPG plošinovce se vžijete do robota, kterého ovládá ryba.

Reklama

Obchod Xzone.cz dnes představil svou edici pro další českou nezávislou hru. Tentokrát se můžete těšit na RPG plošinovku Feudal Alloy, kde je hlavním hrdinou ryba ovládající robota, s nímž budete procházet rozsáhlý středověký svět, bojovat, sbírat loot a vylepšovat své vybavení.

„Máme velkou radost, že vám můžeme představit další českou indie hru v Xzone Edici. V Xzone.cz se snažíme maximálně podporovat šikovné české tvůrce a jsme moc rádi, že hráči to vidí stejně. I menší hra si zaslouží velkou pozornost a krásné zpracování. A to je přesně případ Feudal Alloy,“ stojí v tiskové zprávě.

Český Feudal Alloy vyjde v luxusní krabičce

„Za hrou stojí dvoučlenný tým Attu Games ze Znojma, který na ní pracuje už přes 3 roky. Balení hry bude v krásném digipacku s artbookem, samolepkami a kódem ke stažení hry na Steam. Každé balení bude ručně podepsáno a očíslováno autory. O perfektní sběratelský kousek je tak postaráno. Hráči, kteří od nás mají v poličce Brány Skeldalu: 7 mágu vědí, jak pěknou edici mohou očekávat. Ostatní se mají na co těšit!

Dejte nám vědět do komentářů, jak se vám nová Xzone Edice líbí a jakou hru byste v ní chtěli potkat příště!“

Hru si už teď můžete předobjednat na Xzone.cz za 399 Kč.

O hře se více informací dočtete v našich nedávných dojmech. Feudal Alloy vyjde koncem ledna 2019. Kromě PC zavítá také na PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama