Český trailer k vydání NHL 17
NHL 17 Novinka Český trailer k vydání NHL 17

Český trailer k vydání NHL 17

Michal Burian

Michal Burian

15

V brance, uprostřed ledové plochy, nebo z pohodlí kanceláře generálního manažera celého klubu vám NHL 17 nabídne možnost utvořit vlastní hokejový odkaz bez ohledu na to, jaký styl hry vyznáváte.

Reklama

Včera pro PlayStation 4 a Xbox One vyšlo NHL 17. Při této příležitosti společnost Electronic Arts vytvořila launch trailer, který je dokonce v češtině.

Tisková zpráva: V brance, uprostřed ledové plochy, nebo z pohodlí kanceláře generálního manažera celého klubu vám NHL 17 nabídne možnost utvořit vlastní hokejový odkaz bez ohledu na to, jaký styl hry vyznáváte. Díky dosud nejobjemnější porci ohlasů ze strany fanoušků série si teď hráči mohou splnit hokejové sny ve třech úplně nových režimech, propracovanějších a lépe přizpůsobitelných tradičních režimech a ovládnout každou třetinu kluziště díky vylepšením a novinkám v hratelnosti. Ať už patříte mezi ostřílené hokejové veterány, nebo si virtuální brusle zavazujete poprvé, nová úroveň obtížnosti „poloprofesionál“ a vizuální tréninková nápověda vám nabídne jak prostor, tak rady k vylepšení herních dovedností.

„Jsme opravdu rádi, že můžeme svým fanouškům nabídnout nové způsoby hraní,“ uvedl Sean Ramjagsingh, vedoucí producent NHL 17. „V kombinaci s novými prvky hratelnosti a propracovanějšími tradičními režimy je NHL 17 jasně nejnabitějším pokračováním ročníku, jaké jsme kdy měli, a už teď se nemůžeme dočkat, až se dostane hráčům do rukou.“

V NHL 17 se jako novinky představí režimy Draft šampionů, Organizace a Světový pohár. V Draftu šampionů prožijete napětí při výběru nových hráčů v rychle probíhajících kolech, kde si zvolíte své superhvězdy a okamžitě s nimi vyrazíte na led. Vaším úkolem v režimu Organizace bude řídit kompletní obchodní stránku klubu a zodpovídat se přímo jeho majiteli, který vám bude dávat specifické cíle a úkoly v oblasti řízení rozpočtů, managementu hráčů, organizování promoakcí a dokonce i případného stěhování do nového působiště. Nový režim Světový pohár vám nabídne možnost bojovat o mezinárodní prestiž a slávu s hrdiny svého národního týmu.

Vedle nových režimů se hráči mohou těšit na komplexní ovládání dění na ledové ploše – to teď lépe reaguje a zahrnuje autentické pohyby brankářů, souboje v brankovišti na obou koncích ledu a fyzikální model kolizí. Desítky nových gólových oslav pak podtrhnou velké okamžiky v zápasech a dosud nejvíce přizpůsobitelná EA SPORT Hockey League vybaví fanoušky možností vybudovat si vlastní tým i stadion, o jakých vždy snili. Hockey Ultimate Team™ posouvá sbírání předmětů a sestavování týmu na novou úroveň díky prvku Synergie, což je nový herní mechanismus podporující strategické uvažování při skládání formací z hráčů podobných herních vlastností s působností na celé mužstvo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama