Cheat obohatí RAGE 2 o hlas sportovního komentátora Tima Kitzrowa
Novinka Cheat obohatí RAGE 2 o hlas sportovního komentátora Tima Kitzrowa

Cheat obohatí RAGE 2 o hlas sportovního komentátora Tima Kitzrowa

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Prý nejde o aprílový žert, ale dnes se tomu věří celkem těžko.

Reklama

Dnes by se měl mít člověk opravdu na pozoru. Je 1. dubna, a tak na každém rohu číhají více či méně záludné a vtipné aprílové vtípky, které ani zdaleka nekončí u pětistého oznámení Half-Life 3. Když tedy Bethesda vydala nový trailer RAGE 2, který láká na dost kuriózní a těžko uvěřitelný cheat, mnozí začali předpokládat, že jde jen o další žertík. Bethesda ale kupodivu tvrdí, že jde o reálnou věc. Faktem je, že marketingová kampaň druhého dílu RAGE už několikrát nabrala dost šílené a neobvyklé obrátky, tak proč by tvůrci nemohli 1. dubna odhalit něco praštěného, ale zároveň reálného.

O co přesně se jedná? Trailer láká na speciální cheat v RAGE 2 s názvem He's On Fire, po jehož aktivaci bude vaše hraní, bojování a toulání napříč pustinou komentovat sportovní komentátor Tim Kitzrow. Doufám, že nejsem sám, kdo dosud neměl nejmenší tušení, kdo to sakra je, ale jestli je trailer opravdu skutečný a opravdu láká na featuru, kterou v RAGE 2 zažijeme, mohlo by přeci jen jít o zajímavou záležitost. Posuďte sami. Video přitom uvádí, že cheat He's On Fire je jedním z bonusů za předobjednávku, ale jak už víme z dřívějška, všechny cheaty v RAGE 2 bude možné odemykat i prostým hraním.

Teď trochu starší zprávy. Už jsme zmínili, že marketing RAGE 2 občas jde svou vlastní cestou (mírně řečeno). Jeho součástí jsou také občasné snahy tvůrců trochu si ve zcela dobré víře střílet z konkurence. Není to tak dávno, co vývojáři pošťouchli Ubisoft kvůli Far Cry: New Dawn, a těsně před odhalením Borderlands 3 během minulého týdne si vzali na paškál i novinku Gearboxu, a to formou adaptace jednoho oblíbeného internetového memu, jež dává jasně najevo, jakému titulu byste měli dát přednost. Prý oběma.

RAGE 2 vychází 14. května 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama