Chuchel se dočká vlastní interaktivní výstavy
Chuchel Novinka Chuchel se dočká vlastní interaktivní výstavy

Chuchel se dočká vlastní interaktivní výstavy

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4
Platformy Windows PC Apple iOS Android Android Apple Mac

Výstava se koná v muzeu v Roztokách u Prahy a bude přístupná od 26. 4. 2019 do 26. 1. 2020.

Reklama

Hry studia Amanita Design se u nás vždy těšily velmi dobré pověsti a nejinak je tomu i v případě loňské adventury Chuchel. Ta se těší nemalé oblibě i v dnešní době a možná proto si již brzy budeme moci zajít na interaktivní výstavu, která je věnována právě Chuchlovi. Nese název Zachuchleno: Animace příběhu/příběh animace a bude přístupná od 26. 4. 2019 do 26. 1. 2020 ve Středočeském muzeu v Roztokách u Prahy, a to vždy od středy do neděle mezi 10. a 18. hodinou.

Oficiální oznámení říká o výstavě, která vzniká ve spolupráci se Sladovnou Písek, následující: "Výstava Zachuchleno: Příběh animace/animace příběhu vznikla na motivy dnes již kultovní hry od renomovaného českého vývojářského studia Amanita Design. Tato komediální adventura, jejímž designérem je Jára Plachý, mírně vybočuje z portfolia studia a svým minimalistickým výtvarným zpracováním a důrazem na třeskutý humor odkazuje na to nejlepší z české tradice animace. Interaktivní výstava představí animaci v její současné podobě.

"V první části výstavy si návštěvníci budou moci vyzkoušet různé druhy animace a ve druhé se ocitnou přímo v samotné hře, kde společně s Chuchlem a jeho partou prožijí velkolepé dobrodružství při honbě za třešní a příběh o zrodu přátelství."

Každé správně výstavě musí předcházet vernisáž a ani Chuchel na tom nebude jinak. Vernisáž se tak uskuteční 25. dubna 2019 od 17:00, přičemž ji zahájí pořadatelé i tvůrci ze studia Amanita Design. Na programu je hraní adventury Chuchel s Jaromírem Plachým a živý doprovod v podání skupiny DVA, která má na svědomí soundtrack nejen Chuchla, ale i starší Botaniculy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama