Chystá Criterion pro NFS: Hot Pursuit brzká DLC?
Need for Speed Novinka Chystá Criterion pro NFS: Hot Pursuit brzká DLC?

Chystá Criterion pro NFS: Hot Pursuit brzká DLC?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

6

Zaryli jsme se pod kapotu nejnovějšímu závodnímu hitu a vykoumali, že bychom se mohli krátce po vydání samotné hry dočkat rozšíření. A možná ne jednoho. Jaké máme důkazy?

Reklama

Je dost možné, že bude v Need for Speed: Hot Pursuit platit stejný patent, jako u Burnout Paradise. Dostaneme do pracek hru, a poté nás bude Criterion obšťastňovat přídavky. Zdá se dočkáme motorek, to vskutku nevíme, máme ale důvod předpokládat, že se DLC vůbec dočkáme. Tím nejpádnějším důkazem je samotná mapa Seacrest County, kterou vypustili vývojáři. A především pak značky na ní.

Pokud se zahledíte do očíslování dálnic, všimnete si, že několik čísel chybí. Criterion sice mohl naházet čísla do mapy náhodně, to je však vysoce nepravděpodobné. Jmenovitě nám chybí dálnice s čísly 4, 14, 20, 21, 24, 27, 28 a 32.

Nyní přistupme k dalšímu důkazu. Pokud se zahledíte do videa „Free Drive Highlights Gameplay“ na serveru Gametrailers, nelze si nevšimnout rozestavěného mostu. Pro vaši pohodlnost představujeme típlý screenshot zde v novince.

Mohlo by se jednat o zatím blokovanou cestu do další herní oblasti, která se nám představí v DLC. Ostatně, blokování mostů se praktikovalo už v sérii Grand Theft Auto. Rozestavěný most navíc vede do oblasti východně od jezera, kde je jasně viditelné místo. Nyní se opětovně zahleďte na mapu herního světa. Kromě dálnice číslo 33 je na dvou dalších místech vidět žlutá značka opravných prací „Under Construction“. Že by Criterion nechystal jedno, ale rovnou tři DLC? To zjistíme nejspíše až s oficiální informací od vývojářů samotných.

Need for Speed: Hot Pursuit vychází 19.listopadu letošního roku na PC, PS3 a Xbox360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama