Chystá se nová hra ze světa seriálu South Park
Novinka Chystá se nová hra ze světa seriálu South Park

Chystá se nová hra ze světa seriálu South Park

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Zřejmě se bude jednat o multiplayerový titul.

Reklama

Ubisoft nás v minulých letech obohatil hned o několik titulů ze satirického světa South Park, kdy vzpomenout lze třeba povedená RPG The Stick of Truth a The Fractured But Whole, která krásně zachycovala zábavnost předlohy, ale zmínit můžeme i mobilní záležitost s podtitulem Phone Destroyer.

A jak to vypadá, tak je pomalu čas na titul zcela nový, avšak tentokrát od studia Question.

To totiž aktuálně hledá hlavního level designéra, kdy u této pozice je explicitně uvedeno, že bude pracovat na novém projektu z tohoto světa.

Samotné vývojářské studio má pak za sebou dva menší, ale zajímavé videoherní tituly se jmény The Magic Circle a The Blackout Club, pročež se dá předpokládat, že i tento jejich nový chystaný projekt nebude patřit úplně k vysokorozpočtovým titulům, avšak dovolíme si tvrdit, že to rozhodně nemusí být na škodu.

Zároveň je třeba doplnit, že v samotném studiu se nachází i zaměstnanci, kteří v minulosti pracovali právě na zmiňovaných RPG od Ubisoftu, tudíž jim zkušenosti s vývojem i s touto značkou rozhodně nechybí.

O samotném projektu jsme se pak dozvěděli s jistotou jen to, že poběží na Unreal Enginu 4, kdy z popisu pozice vyplývá, že se nejspíše bude jednat o multiplayerovou záležitost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama