Cinematic trailer láká na výlet na Summerset v The Elder Scrolls Online
Novinka Cinematic trailer láká na výlet na Summerset v The Elder Scrolls Online

Cinematic trailer láká na výlet na Summerset v The Elder Scrolls Online

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Nový datadisk je už nyní v předběžném přístupu na PC, na konzole zavítá 5. června.

Reklama

MMORPG The Elder Scrolls Online od studia Zenimax Online čeká další datadisk. Summerset láká zejména na návštěvu stejnojmenného ostrova, potažmo souostroví, přičemž je už nyní k dispozici v předběžném přístupu ve verzi pro PC a Mac. Finální verze startuje na PC, Macu, PS4 i Xboxu One 5. června.

Při příležitosti pozvolného vydání datadisku tu máme vcelku tradiční cinematic trailer, tedy příběhové video, které namísto záběrů z hraní sází na CGI, tedy na digitální efekty dosahující vizuální úrovně, s níž se v samotné hře opravdu nesetkáte. A jestli máte pocit, že jste něco takového v souvislosti se Summersetem již viděli, nejspíš jste se při oznámení datadisku podívali na tehdejší teaser. Nyní je ale k dispozici plnohodnotný trailer, stejně jako podrobnosti o aktualizaci, jež datadisk doprovází.

Více informací o The Elder Scrolls Online: Summerset se dozvíte ze starší novinky. Datadisk (před)objednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk. S PC verzí můžete hrát už nyní, zatímco v případě verze pro PS4 a Xbox One si budete muset počkat do 5. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama