City Interactive si licencovalo CryENGINE 3
Novinka City Interactive si licencovalo CryENGINE 3

City Interactive si licencovalo CryENGINE 3

Michal Burian

Michal Burian

6

Vydavatelská a vývojářská firma City Interactive si licencovala technologii CryENGINE 3 od Cryteku pro dvě neoznámené FPS hry. Co zamýšlejí tvůrci Sniper: Ghost Warrior?

Reklama

City Interactive letos v červnu dokončili a vydali akční first-person titul Sniper: Ghost Warrior a podle nejnovějších informací se věnují dvěma novým FPS titulům, které by měly vyjít v průběhu několika příštích let.

V současné době nevíme, na čem přesně tým pracuje. Půjde však o dvě akce z pohledu první osoby, u nichž bude vypomáhat německé studio Crytek. To má za sebou velmi uznávanou střílečku Crysis a momentálně chystá druhý díl.

City Interactive zažívá ohromný růst z hlediska příjmů, zisku a podílu na trhu, což komentoval také generální ředitel společnosti: "Jsme samozřejmě potěšeni našim celkovým růstem, jsem nadšen z našich plánů." Dále dodal: "Máme licenci na CryENGINE 3, jeden z nejpokročilejších herních enginů, jako prostředek k dalšímu rozvoji našich multiplatformních her, které přinesou úžasný herní zážitek."

"Jsme rádi, že se k nám připojil tým City Interactive a že jim můžeme nabídnout náš CryENGINE 3. Těšíme se na další spolupráci s tímto talentovaným týmem. Jsem si jist, že jim náš engine poskytne dostatečnou podporu při vývoji her a zajistí vysokou kvalitu," komentoval celou událost Carl Jones, ředitel CryENGINE 3 Global Business Development.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama