Civilization VII se ukáže na Opening Night Live a vlastní showcase
i Zdroj: Steam
Civilization VII Novinka Civilization VII se ukáže na Opening Night Live a vlastní showcase

Civilization VII se ukáže na Opening Night Live a vlastní showcase

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nabitý měsíc vývojáři završí účastí na Gamescomu i PAX West.

Reklama

Od vydání šestého dílu ze série 4X strategií Civilization uběhlo už neuvěřitelných 8 let a letos v červnu jsme se v rámci Summer Game Festu konečně dočkali oznámení nového dílu, ale pouze prostřednictvím teaseru. Vývojáři z Firaxis už tehdy slíbili, že více informací se dozvíme v srpnu, nyní už víme konkrétní podrobnosti.

Civilization VII se ukáže 20. srpna, a to hned dvakrát. Nejprve na akci Opening Night Live Geoffa Keighleyho ve 20:00, která předchází veletrhu Gamescom v Kolíně nad Rýnem. Ještě ten samý den, krátce po skončení celé show, konkrétně ve 22:30 středoevropského letního času, proběhne speciální gameplay showcase věnovaná výhradně Civilizaci. Potrvá přibližně 20 minut a dozvědět se máme celkovou vizi hry, včetně nových, inovativních prvků.

Ani tím Firaxis nekončí, hra totiž bude také na Gamescomu na stánku 2K v hale 6. Nebude sice k dispozici žádné hands-on demo, ale návštěvníci se budou moct podívat na gameplay ukázku v kinosále. O týden později vývojáři dorazí na PAX West v Seattlu, kde se v rámci panelu dozvíme nové informace a zákulisí vývoje.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama