Článek 6002189
Novinka Článek 6002189

Článek 6002189

Michal Maliarov

Michal Maliarov

4

Prezident společnosti Eidos Ian Livingstone řekl v rozhovoru pro Eurogamer, že dvojice brutálních tvrďáků rozhodně nekončí, nezávisle na průměrném hodnocení druhého dílu.

Reklama

Poslední díl s názvem Dog Days vyšel do světa v srpnu tohoto roku a potýkal se převážně s rozporuplnými recenzemi, i když byl rozhodně vyzdvihován za výtvarný styl a umělecké pojetí. To mu dopomohlo se dostat i na špičku britského žebříčku.

„Prozatím jsme neoznámili nic ohledně budoucích plánů Kane & Lynch, ale všichni víme, že jsou Kane a Lynch skvělé postavy, které mají velkou sílu značky,“ řekl Livingstone v rozhovoru.

„Buď je máte rádi, nebo je nesnášíte. Někomu se líbila třesoucí se kamera a efekt domácího videa, někdo to absolutně nesnášel. Někomu se líbí postavy, někomu ne. Je to ale umělecký, nabušený akčňák. Pro mě osobně to byla skvělá hry, i když chápu, že se nemusí zamlouvat všem,“ dodal.

V nejbližší době ale rozhodně pokračování očekávat nemůžeme. Studio IO Interactive má totiž dle všeho plné ruce práce s pokračování veleznámého Hitmana.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama