Článek 6013203
Novinka Článek 6013203

Článek 6013203

Michal Burian

Michal Burian

42

V roce 2013 vypukne další válka ve strategie real-time sérii Command &amp; Conquer, a dokonce zadarmo <strong>+ GC trailer</strong>.

Reklama

Před nějakou dobou nám EA odhalilo další díl světoznámé série Command & Conquer, která má běžet na Frostbite 2 enginu a nabídnout novou úroveň realismu a destrukce. Na letošním Gamescomu však byla zveřejněna velmi zajímavá informace, která mění chystaný válečný titul v samotném jádru. Nový Command & Conquer bude hratelný zcela zdarma.

EA tím představuje začátek nové digitální éry a otočku celé strategické série, která bude dostupná Free-To-Play. Hra se přitom vůbec nezmění, stále se má jednat o vysoce kvalitní kombinaci strategie a akce, podpořenou grafiku nové generace a prvky v hratelnosti, které jsou moderním strategiím vlastní.

„Jsme potěšeni, že můžeme transformovat značku C&C do kvalitního online zážitku,“ řekl Jon Van Caneghem z EA. „Po téměř dvě dekády byla série něčím, co se kupovalo. Nyní nabízíme fanouškům obrovskou komunitu, která spojuje celý svět C&C. Díky Frostbite 2 enginu máme možnost udržet špičkovou kvalitu a ponechat oblíbené herní prvky – to vše zdarma.“

Command & Conquer bude hratelný zcela zdarma a dostane se na PC v roce 2013. Hráči se již nyní mohou registrovat na oficiálních stránkách pro přístup do uzavřené bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama